/Bucuresti/Magazin de muzica

Asorte Media Productions - Cursuri de muzică/Studio

Strada Nucetului 25c, București 040696, România

Asorte Media Productions - Cursuri de muzică/Studio
Magazin de muzica
5
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93WX+J4 București, România
+40 733 558 688
asortemediaproductions.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Ana Maria Chioc
Ana Maria Chioc4 ani în urmă
Din experienta mea, pe scurt, e asa:

Pur si simplu intr-o zi am simtit ca am nevoie sa dau atentie vocii, zonei gatului si chakrei 5, mai ales ca avusesem cateva iesiri cu prietenii la karaoke. Stiind de la o prietena ca ea urmeaza sesiuni de canto, i-am cerut contactul lui Cristian. Deja am avut 4 sesiuni si astazi mi-am primit primele aplauze! Ma simt incurajata sa continui, ma ajuta faptul ca, fiind ceva nou pentru mine ca si experienta, mi se acorda spatiul si timpul de acomodare necesare, ca astfel sa imi gasesc ritmul propriu. Rabdarea de ambele parti este importanta pentru evolutia naturala, iar rabdare am primit inca de la inceput. Foarte tare mi se pare cum gaseste Cristian modalitatea de a imi vorbi pe intelesul meu incat ma si amuz de mintea mea care vine sa complice uneori simplitatea conexiunii la muzica. Pana la urma, in muzica, este despre a simti; inimile sunt cele care asculta. Ma bucur ca, treptat, deprind in interior frumusetea cantatului si astfel ma provoaca sa ma conectez si la corp, respiratie, postura, relaxare in celule, depasirea limitelor. Multumesc Cristian, ca ma sustii sa descopar si sa pot mai multe decat credeam ca voi face atunci cand am ajuns la prima sesiune!
Sa avem spor cu totii in ce ne propunem!

Ana
Simona Preda
Simona Preda4 ani în urmă
Cristi a reusit intr-un timp foarte scurt sa descatuseze acea dorinta pe care o tineam in mine de multi ani. Inca de mica mi-am dorit sa cant, dar nu am facut-o de teama de a nu gresi sau a nu fi judecata. Cu un tact deosebit, rabdare si profesionalism mi-a redat increderea si convingerea ca talentul vine din interior atunci cand il lasi sa se exprime liber, cu pasiune. Faptul ca l-am intalnit pe Cristi reprezinta un nou inceput pentru mine si abia astept sa revin . Îl recomand cu mare drag si incredere deplina.
Marilena Simion
Marilena Simion2 ani în urmă
Aveam multe frici cand am ajuns la Cristi.
Frica de ridicol, de exprimare, de expunere, frica de a gresi, toate aceste frici infiripate din expresii auzite in copilarie “Nu ai voce” (au determinat vorbitul incet si soptit) ; “Nu ai talent” (nesiguranta in a mai incerca sa cant). Daca nu am voce si nici talent, ce rost are sa invat versuri! Ani de zile am redus aceasta placere magica de a canta la doar a ingana o linie melodica ( chiar si aceasta, doar cand eram sigura ca nu ma aude altcineva).
Cristi a reusit in doua luni sa dea glas vocii mele si sa renasca dorinta de exprimare prin muzica.
Pasiunea lui pentru muzica este contagioasa! Pe langa experienta acumulata in ani de expunere artistica si-a perfectionat si stilul pedagogic profesional nonconformist, cu metode adaptate pentru fiecare cursant.
Sedintele cu Cristi trec foarte repede dar, pleci increzator in propriile forte, cu dorinta de a practica/ exersa tot ce te-a indrumat si nerebdator de a reveni la orele cu el pentru a simtii cate alte lucruri poti descoperii despre tine si vocea ta.
In functie de dedicatia fiecaruia, cursurile sunt terapeutice iar progresul real si de durata.
Raluca Stoffers
Raluca Stoffers2 ani în urmă
Anul trecut de ziua mea mi-am facut cadou o sesiune de ore de canto on-line. Voiam de fapt sa-l motivez pe fiul meu sa inceapa el lectii de canto, dar am ajuns sa-mi descatusez un vis vechi de-al meu, acela de a canta. Asa a trecut aproape un an de cand fac regulat ore de canto cu Cristi si sunt cu fiecare sedinta mai entuziasmata. M-a ajutat sa cant piese pe care altadata nici macar n-as fi avut curajul sa le incerc. Cu o diplomatie desavarsita, reuseste sa-mi dea curaj si sa ma motiveze, sa nu mai am trac si sa am incredere tot mai multa in mine. Acum simt altfel muzica, iar casa mea a devenit un club de karaoke pentru familie. Cristi m-a ajutat sa achizitionez si instalez si echipament pentru a ma putea bucura tot mai mult de progresele facute. Si o lectie primita de la Cristi: oricine poate canta, trebuie numai sa vrea si sa exerseze.
Livia Solomon
Livia Solomon2 ani în urmă
Nu credeam ca pot fi asa de multumita, mai ales in urma unor cursuri de canto. Imi place asa de mult, ca abia astept sa vina ziua de curs.
Parea imposibil in capul meu sa ma apuc de cantat la 30 de ani. Dar se poate. Am pornit cu ideea ca mi-ar placea si mie sa cant sub dus, fara sa am senzatia ca se vor sparge geamurile, sau ca ma vor evacua vecinii. Si am ajuns la momentul in care am cantat de fata cu cei dragi, care ma cunosc de mult, si nu mi-au mai spus sa las cantatul pt altcineva. Acum e pasiunea mea si simt ca fiecare ora de cantat imi deschide usa spre propiul meu suflet. Iar proful este un om foarte de treaba, inteligent si cu adevarat un mare artist in lumea muzicii. Dar va recomand sa incercati si sa vedeti cu ochii vostrii. Sau mai bine zis, cu urechile. 😄
Horia Poradici
Horia Poradici2 ani în urmă
Inainte sa ajung la Cristi, cantasem doar de 2-3 ori pe la karaoke, foarte amatoreste.
De cand am inceput cursurile de canto cu el, vad progrese de la saptamana la saptamana, si am ajuns sa cant piesele la care inainte spuneam doar "ce mi-as dori sa pot canta asta..".
Si, cel mai important, de fiecare data ma duc cu placere si ma distrez maxim.

In afara de asta, are si echipament profi, practic un mini studio de inregistrare, deci daca vrei sa treci la nivelul urmator si sa tragi efectiv piese, poti face asta cu usurinta.

Recomand din toata inima!
Calinescu Alexandru
Calinescu Alexandru2 ani în urmă
Cursurile cu cei de la Asorte sunt inexplicabil de antrenante, sunt la a 11a lecție de canto și observ schimbări majore în vocea mea.
Recomand la orice oră, profesionalism desăvârșit, iar fiecare lecție a venit și cu momente de amuzament, practic nu ai cum să te plictisești.
Claudia Toganel
Claudia Toganel2 ani în urmă
Suntem mai mult sau mai putin dispusi sa ne ,,scaldam" in proriile emotii. Eu am trecut de la nerabdare si curiozitate prin frica, vina, rusine, frustrare, invidie si multe altele. Dar satisfactia cea mai mare am avut-o cand am redevenit ,,vocala".
Cristian m-a ghidat prin muzica sa ajung sa ma exprim ferm, cu curaj, spontan... si incet incet am eliberat furtuna / zbuciumul din mine in exterior si am inlocuit-o cu o ,,liniste" in armonie .
Locații recomandate