/Bucuresti/Magazin de muzica

Magazinul Muzica

Calea Victoriei Nr. 41 - 43, București 010062, România

Magazinul Muzica
Magazin de muzica
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3QW+3W București, România
+40 733 108 275
senia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ilie Flavius
Ilie Flavius2 ani în urmă
O colecție frumoasă de instrumente și accesorii însoțită de personal răbdător și amabil. Am cumpărat o chitară electrică, sunt 100% începător și unul dintre vânzători a dat dovadă de răbdare de fier cu mine și ale mele multe întrebări. Mergeți cu încredere la ei!
Bogdan Horsman Anghel
Bogdan Horsman Anghel2 ani în urmă
Am fost la magazinul Muzica pentru a mă documenta despre ultimele noutăți în materie de muzică rock și despre ultimele apariții pe vinyluri.
Danabai
Danabai2 ani în urmă
Dacă as putea sa dau mai puțin de o stea as face-o! Steaua este pt instrumente dar nu și pt personal care se poarta urat . Adulții pot încerca instrumentele dar copiii nici măcar nu le pot atinge. Deși eram cu al meu copil angajații tot au simțit nevoia sa -I spună sa stea departe . Ma mir ca nu ne-au invitat direct afară. Tipic românesc!
Tino Vasco
Tino Vasco2 ani în urmă
Am cumpărat un synthesizer săptămâna trecută. Au niște promoteri care mi-au părut PROFI. Știu să promoveze și să explice diferențele dintre produse. Pentru un client necunoscător ca mine, mi sa părut ok.
George S
George S2 ani în urmă
Uneori stau și mă întreb cum supraviețuiește acest magazin cu angajați care prin atitudine și politica de "vă rugăm nu atingeți" te fac să ieși imediat din magazin. Eu le propun să ascundă toate instrumentele și să pună poze în schimb.
Radu Paul Alecu
Radu Paul Alecu2 ani în urmă
Nu în fiecare zi intră în magazin Malmsteen sau Hammet. Totuși, după blazarea personalului așa ai zice.
Din magazinul ăsta mi-am luat prima chitară acum 40 de ani. Reghin, bineînțeles, nu aveai alte opțiuni. Acum vezi Fender, BC Rich... acum poate părea incredibil dar să-ți cumperi un Fender te costa 40 de mii. Adică 20 de salarii! Nu uitați că un video era 80 de mii!
Bun, șansele ca Hammet să intre în acest magazin tind către zero, cei care ar putea cumpăra de aici sunt cei ca mine, care încearcă acasă să scoată un solo de-al lui Hammet urmând indicațiile după youtube. Și nu sunt deloc puțini. Și m-aș fi așteptat să fie plin de ei în magazin, chinuind corzile pe stațiile date la max. Așa se întâmplă în guitar shop în alte părți. Nu e liniște deloc. Aici da, și e păcat! Și e păcat pentru că prețurile sunt ok (chiar față de online) magazinul e ultracentral, spațios.
Tiberiu ion Serban
Tiberiu ion Serban2 ani în urmă
Dacă copilul dumneavoastră are talent muzical aici găsiți cele mai bune instrumente și în general totul legat de muzica magazin de tradiție...
Bogdan Postolache
Bogdan Postolache2 ani în urmă
Cam plictisiti angajatii fata de cei de la Senia dar dau 5 stele pentru magazin si pentru produse.
Locații recomandate