/Bucuresti/Magazin de muzica

Școala de Muzică Boem Club

Strada Chiparosului 36, București 031122, România

Școala de Muzică Boem Club
Magazin de muzica
4.3
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GJ+GH București, România
+40 735 641 594
boemclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Dumitru Marius
Dumitru Marius2 ani în urmă
O singura stea pentru ca nu pot da mai puțin.
Profesorii sunt grozavi.
Conducerea însă mai are mult de lucru la relația cu clienții.
Aveți mare mare mare grijă la contractele ce le semnați. Noi am fost amenințați ca putem fi dați în judecată și am putea ajunge sa plătim daune zeci de mii de euro.
Categoric de evitat.
Ana murgilast
Ana murgilast2 ani în urmă
Profesori dedicati, doamna de la receptie amabila, am avut o experienta placuta cu personalul acestei scoli. Nota 10.
Ioan munteanu
Ioan munteanu2 ani în urmă
Scola ofera o gama larga de instrumente, sub indrumarea unor pasionati de muzica.
Roxana
Roxana2 ani în urmă
Nota 0.De la angajați până la aspect.Linoleum pe jos,cade tencuiala pe ei,iar dacă dai o boxă mai tare se surpă toată șandramaua..
Sorin Rădan
Sorin Rădan5 ani în urmă
Am făcut lecții de canto aici timp de 8 luni, 4 lecții per săptămână și, pentru mine, un începător și un om care cântă 4 fun, a fost o experiență care mi-a deschis ochii legat de cum să te antrenezi pentru a cânta mai bine, o experiență care m-a făcut să mă îndrăgostesc și mai mult de karaoke și care m-a făcut practic să trăiesc mult mai frumos perioada respectivă a vieții mele.

Asta ca să nu mai vorbesc de faptul că acum de multe ori primesc aplauze atunci când cânt la karaoke. Asta nu se întâmpla înainte, BTW.

Mulțumesc clubului Boem pentru oportunitate și profesoarelor mele Amalia Ioana Nisipeanu și Natalia Andreea Stoica pentru orele de calitate pe care le-am primit.

Good job, Boem Club! Keep up the good work!
Vichi Eugenia
Vichi Eugenia5 ani în urmă
(Tradus de Google) Am găsit că sunt foarte profesioniști în general. Fiica mea are un handicap de învățare, iar profesorul a fost foarte creativ în a găsi modalități de a o învăța. Este și un loc și o locație foarte frumoasă.

(Original)
I found them to be very professional overall. My daughter has a learning disability and the teacher was very creative in finding ways to teach her. It's a very nice place and location too.
Simona Zarafiu
Simona Zarafiu7 ani în urmă
Total neprofesioniști. Nu am primit contract sau chitanța in urma plății efectuate, la primele 4 ședințe profesorul canto a întârziat 15-20 minute, iar la a cincea nu a mai venit deloc. Am solicitat restituirea banilor si inca asteptam un răspuns, deși au trecut 15 zile de la cererea formulata.
Mihai Lupu
Mihai Lupu2 ani în urmă
Locatia arata foarte bine,profesori competenti,preturi super bune pentru cursuri de chitara,tobe,canto ,pian,vioara ,saxofon,clarinet.Recomand!
Locații recomandate