/Bucuresti/Magazin de muzica

Niche Records

Strada Arcușului 6A, București 031206, România

Niche Records
Magazin de muzica
4.7
388 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CC+38 București, România
+40 374 340 160
nicherecords.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 11–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Traistaru
Constantin Traistaru2 ani în urmă
Ma intreb oare cati TRAISTARU au facut comanda la dumneavoastra in perioada Craciunului, si v.au si dat feedback negativ (MAI VERIFICATI ODATA, POATE REUSITI SA GASITI COMANDA FACUTA DE MINE) !!!
Inca o dovada ca baza de date este praf si ca livrati comenzile total aiurea !!!!
Va repet, poate asa gasit numarul comenzii, in data de 17.12.2021 am plasat comanda, in 23.12.2021 v.am sunat sa intreb care.i situatia si abia atunci ati chemat curier !!!! Verificati apelurile din acea data si sa vedeti ce a raspuns persoana respectiva (ne cerem scuze insa nu stiu cum ne.a scapat).
Am primit coletul in 27.12.2021, adica la 10 zile de la comanda !!!!!! Am dat cadoul de Craciun, dupa Craciun !!!!!
Profesionalism, ce sa zic !!!!!
NU RECOMAND !!!!!!
COSTEL TRAISTARU
COSTEL TRAISTARU2 ani în urmă
Am comandat 2 produse pentru a le oferi cadou de Craciun. Dupa 6 zile de la plasarea comenzii a trebuit sa.i sun eu sa.i intreb care.i situatia. Ei au uitat sa trimita comanda ! "Avem asa multe comenzi"
NU RECOMAND !!!!!!
Acord o stea pentru ca nu permite mai putin !!!
Alexandru Teodorescu
Alexandru Teodorescu2 ani în urmă
Niche Records e un magazin cu un catalog divers, acoperind cele mai eclectice gusturi. Eu, unul, sunt foarte multumit de serviciile lor, ba chiar am fost ajutat să-mi comand anumite viniluri, care se găsesc cu greu acum în piață, ele nefiind prezente inițial în catalogul lor.

Staff-ul este ff prietenos și prompt.

Recomand cu încredere!
Pantegramu
Pantegramu2 ani în urmă
Multe discuri si cd uri cu tot ce vrei, tricouri pentru disperati si pasionati cat casa la pret decent. Faptul ca am gasit vinyl cu funkadelic acolo m a impresionat
Mihai Sas
Mihai Sas2 ani în urmă
Un magazin foarte bine organizat și plin de muzica rara. Am fost plăcut surprins de experiența oferită de acest micuț magazin ascuns printre străzile Bucureștiului.
Cristi Crivăț
Cristi Crivăț2 ani în urmă
Site super facil, livrarea comenzilor e promptă. Una din cele mai bune alegeri făcute, abia aștept să îi vizitez și fizic cu prima ocazie.
Dan Avram
Dan Avram2 ani în urmă
Niche Records sau 'Dragoste la primul vinil' este probabil cel mai dotat magazin de muzică din țară. Odată vizitat, cu greu te poți abține din a cumpăra un CD sau orice alt articol dintr-o impresionantă colecție!

Am rămas plăcut surprins, fiind un client frecvent, să găsesc un produs de care nici măcar nu am văzut sau auzit să fi fost adus în România de altcineva până în momentul respectiv.

Sunt niște oameni cum se cade și înțelegători, atâta timp cât și clienții sunt binevoitori. Personal, nu am avut niciodată vreo problemă de orice tip și recomand cu încredere să susțineți acest business, precum și alte magazine de acest tip, care vînd în continuare conținut lossless de înaltă calitate!

5/5 - Excelent!
Iulian Iulian
Iulian Iulian2 ani în urmă
Fata de alte magazine de profil, e prea bun.
Locații recomandate