/Bucuresti/Magazin de muzica

Music and More

Electromagnetica Business Park, Calea Rahovei nr 266-268, București 050912, România

Music and More
Magazin de muzica
4.4
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38G+65 București, România
+40 733 012 013
musicandmore.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adi popescu
Adi popescu2 ani în urmă
am cumparat un produs foarte scump aproximativ 3000 euro pe considerentul ca am garantie ..in tara ..si in momentul cind am avut o problema ..am adus la cunostinta defectul respectiv ..care era in perioada de garantie ..nici in ziua de azi nu am mai primit un raspuns..la problema sesizata de mine ..concluzie ...regret ca am cumparat de la aceasta firma ..
Tudor Sasaran
Tudor Sasaran2 ani în urmă
Servicii exceptionale si oamenii sunt profesionisti!
Catalin Albu
Catalin Albu2 ani în urmă
Produse de calitate si preruri foarte bune. Oameni f ok. Multumesc!
Silviu Gheorghe
Silviu Gheorghe5 ani în urmă
Atenție! Ei vând produse folosite și resigilate ca fiind noi. De asemenea ei folosesc cele mai ieftine servicii de livrare fan courier. Livrarea din Bucuresti in București durează cam 4 zile. Preturi mici, ca și respectul pentru clienți.
Veronica Cioclo
Veronica Cioclo5 ani în urmă
Foarte multumita. Argumente:
- sunt singurii care au oferit discount/reducere reala la produsele din gama de top Roland (si aici ma refer la ultimele modele de piane digitale).
- m-au tinut la curent in tot ceea ce priveste modalitatea de plata, livrare etc.
- au fost mereu receptivi la toate solicitarile (particularitati care tin pana la urma de fiecare client in parte) - customised services;
- au respectat termenele promise, iar cand a fost vorba de intarzieri, am fost informata prompt si cu detalii privind motivele intarzierii;
- sunt singurii care ofera livrare pana in casa si cu montaj inclus. Spun asta pt ca inainte de a lua decizia de unde sa cumpar mi-am facut o lista de intrebari si am sunat mai multi furnizori. Si da, sunt singurii care mi-au spus ca ofera aceste servicii si pe care mi le-au si oferit cu brio. De obicei, mai toti furnizorii livreaza pan la usa blocului/casei si atat. Ori in cazul anumitor produse chiar nu poti sa stai cu ele in strada.
- sunt printre putinii care au fost foarte clari in raspunsurile solicitate privind modalitatea de plata, livrare si garantie.

Mi s-a intamplat si mie sa merg intr-o zi la ei, chiar trebuia sa platesc un avans, si era inchis. Am revenit a doua zi cu un telefon si in primul rand si-au cerut mii de scuze si mi-au explicat motivul pt care magazinul era inchis ( aveau de facut o livrare). Deci faptul ca vor sa se asigure ca un produs "valoros" este livrat consumatorului in conditii de siguranta pana la final, mi se pare un mare plus fata de faptul ca au magazinul inchis in acel interval de timp.
Victor Stan
Victor Stan6 ani în urmă
Magazinul este foarte placut si primitor, chiar daca nu este foarte mare. Staff-ul foarte misto si cu cine am stat de vorba chiar stia meserie. Produsele sunt expuse si poti interactiona cu ele, chiar daca sunt cam multe chitari din punctul meu de vedere, si prea putine synht-uri :)

Preturile sunt chiar foarte bune, am achizitionat astazi un Roland Rubix22 la cel mai mic pret din Romania si chiar mai ieftin decat daca l-as fi luat de pe Amazon sau Thomann. Ba chiar am primit si 3% reducere pentru ca l-am ridicat personal si nu am optat pentru livrare gratuita. Avand in vedere ca au showroom si este si in centru orasului, nu ascuns prin vreo fosta uzina sau cooperativa, este un mare lucru.

Eu sunt foarte multumit si ii recomand cu drag!
Bogdan B
Bogdan B6 ani în urmă
De ce o stea ?
Pentru ca nu respecta programul de lucru afisat si pe site si la intrarea in magazin ( se deschide de la 9:30 ) . Am asteptat 30 de minute de la 9:30 la 10:00 si tot inchis magazinul, .....cred ca suficient sa nu merite mai mult de o stea .
Mesaj pentru propietar : programul reprezinta o promisiune in fata clientilor , nu va jucati cu timpul lor .
Mirela Morosanu
Mirela Morosanu2 ani în urmă
🌹Profesionalism, dedicare, orientate și respect față de client de la început și până la finalizarea comenzii plasate.

👏Vă multumesc mult pentru tot suportul acordat, recunoștință domnului Dan Săndulescu, cât și întregii Echipe Music and More!

❤Recomand cu responsabilitate!
Locații recomandate