/Bucuresti/Magazin de muzica

Music Box

Calea Floreasca 242, Vila O, Sector 1, București 014475, România

Music Box
Magazin de muzica
4.8
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4G3+FV București, România
+40 722 626 888
music-box.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Gheorghe Lemnariu
Gheorghe Lemnariu2 ani în urmă
Super magazin!!! Servicii prompte și marfă de calitate. Personalul oferă cu căldură toate informațiile solicitate. Recomand!
Mihai Sas
Mihai Sas2 ani în urmă
Un magazin foarte bine organizat, plin de muzica rara și la preturi bune. O experiență foarte frumoasa pentru un iubitor de muzica !
Viorel Ursache
Viorel Ursache2 ani în urmă
Am căutat câteva albume rock pe vinil. Am găsit o parte din ce-mi trebuia, restul au fost comandate și au venit în scurt timp. Am primit consultanță și câteva sfaturi. Concluzia în două cuvinte: pasionați și profesioniști.
Gheorghe cristian
Gheorghe cristian4 ani în urmă
Am fost pentru prima data la magazinul Music Box, după ce timp de câteva zile am tot răsfoit paginile site-ului. De fapt când am ajuns am avut impresia ca am întrat într-un showroom, cu mii de exponate în ceea ce privește formatul muzical și scule Hi End demne de un adevărat pasionat. Locația ușor de găsit, într-o vila selecta cu posibilitate de parcare. Pe lângă faptul ca m-am dus doar sa vad despre ce este vorba, am plecat și cu 2 viniluri plus câteva cunoștințe acumulate de la domnul Petre. Voi reveni cu drag la oameni pasionați pregătiți oricând sa împărtășeasca experienta și cu alții.
Adrian Mistodie
Adrian Mistodie5 ani în urmă
Un adevarat magazin de muzica, se vede ca au experienta in domeniu. Vinyl-urile second hand sunt in stare exceptionala, pot spune ca sunt mai calitative decat cele noi.
De asemenea, oamenii de acolo sunt primitori si ofera sfaturi bune in achizitia diverselor produse.
Magazinul este intr-o vila dintr-un cartier rezidential din spatele mall-ului Promenada, nu este greu de ajuns. Cred ca este o afacere de familie.
Recomand cu toata caldura tuturor ascultatorilor de muzica de calitate!
Dragos Chetroiu
Dragos Chetroiu5 ani în urmă
Dupa rating ul meu si acest WOW cred ca pentru multi dintre cei care se ghideaza doar dupa asa ceva ar fi suficient. Dar pt mine nu ar fi suficient si trebuie sa ofer cateva amanunte. Am ajuns la Music Box la inceputul acestei luni cu dorinta de a achizitiona un vinil SH. Am plecat cu 9. Si nu pentru ca as fi fost convins sa mai cumpar cateva ci doar pt ca pasiunea mea descoperita recent pt discurile vechi s-a amplificat in ora si jumatate petrecuta acolo. Am avut parte de o experienta incantatoare, care a insemnat o serie de mici discutii, explicatii, sfaturi orientative, picanterii tehnice, cultura muzicala. Garnisite cu serviabilitate si generozitate. Toate, in mansarda minunata a magazinului unde am fost tratat ca un musafir, cu exclusivitate. Vinilurile SH vandute la Music Box sunt intr-o stare exceptionala. Ceea ce pt mine a fost uimitor. In plus, dc la auditia integrala de acasa sunt probleme nedescoperite in magazin atunci cand iti sunt probate, poti reveni cu discul in magazin si pt aceasta situatie se gaseste o solutie. Asadar, nu sunt doar ultraspecializati, profesionisti in ceea ce fac, sunt colectionari, sunt foarte pasionati si lucrul acesta nu doar se vede ci se si simte.
Multumesc Stimabilului Domn, propietarul superbului loc, pentru intalnirea frumoasa, de calitate. Astept cu nerabdare sa va calc din nou pragul! Succes!
Adi Tanase
Adi Tanase5 ani în urmă
Wow - am fost azi pentru prima oara la magazin dupa ce am petrecut mult timp si pe site cautand viniluri. Greu sa pleci dupa ce ajungi la mansarda, sau sa pleci cu mana goala :)
O colectie buna si bine impartita intre noutati, albume clasice second hand sau raritati premium.
Multumesc pentru timpul acordat si recomandari.
Stefan Fan
Stefan Fan2 ani în urmă
Am intrat pe site din curiozitate si am văzut prețurile la echipamentele sh puse în vânzare, iar la scorurile respective vreau sa va intreb daca ati fumat ceva cand le ati postat
Locații recomandate