/Bucuresti/Magazin de muzica

MUSICON - Aici este muzica!

Drumul Sării 144, București 061344, România

MUSICON - Aici este muzica!
Magazin de muzica
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H6+9C București, România
+40 728 666 443
musicon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Eftimie
Ovidiu Eftimie2 ani în urmă
Un loc extraordinar in care sa gasesti si sa asculti muzica la cele mai inalte standarde HI-FI. M-am invartit vreo 10 de minute pe strada pana sa imi dau seama ca intr-adevar la numarul 144 este locatia, si ca intr-adevar cladirea are 3 etaje. De afara nu prea iti vine sa crezi ca locul ala nu e parasit (a fost, sau este o scoala de soferi pe la parter). O data ajuns sus, unde este Musicon, intri in alta lume. Ciprian a fost super amabil si mi-a pus sa ascult pe ambele sisteme Hi-FI pe care le avea acolo, si pe 2 tipuri de boxe.
Recomand calduros o vizita *inainte* sa va achizitionati un sistem HI-FI, pentru ca oricum dupa o sa va abonati la vinilurile de acolo.
Bogdan Gogoci
Bogdan Gogoci2 ani în urmă
Un univers de muzică ascuns într-un colț al Bucureștiului unde te aștepți mai puțin. Am achiziționat o doză Ortofon 2M Blue, iar Ciprian, proprietarul, a avut gândul bun să mă contacteze inainte de livrare să mă întrebe daca mă poate ajuta cu explicații referitoare la doze și montaj. Mai mult, mi-a împrumutat și cantarul pentru calibrarea brațului. Om clar pasionat de muzica și binevoitor. Magazinul e un loc pentru muzica, audiție și discuții unde poți petrece o zi întreagă simțind că ai dobândit foarte mult.
Marius Raicu
Marius Raicu2 ani în urmă
Am achizitionat un amplificator Rega Brio si vreau cu aceasta ocazie sa ii multumesc din nou domnului Ciprian pentru amabilitatea si profesionalismul de care a dat dovada. Inainte de achizitie am discutat telefonic anumite aspecte tehnice si despre ambalarea suplimentara a produsului si pot spune cu siguranta ca voi mai achizitiona produse si echipamente de pe MUSICON. Toate cele bune si auditii placute tuturor!
Terra Nova
Terra Nova2 ani în urmă
Am doar o singură experiență cu acest magazin, fiind descoperit de câteva zile.
Este un magazin mic dar cu suflet mare, mai mare decât al multora cu ștaif și vechime în piață.
Persoana care răspunde la telefon, și care s-a dovedit a fi patronul acestei bijuterii (am vazut și poze cu interiorul și nu greșesc numind-o așa) mi-a oferit o experiență unică, o proba de sociabilitate cum ar trebui să găsim în tot segmentul de comerț, de empatie, o abordare deschisă, transparentă, și nu în ultimul rând parolism și promptitudine.
Dacă ieri am comandat o pereche de boxe, astăzi mi-au sosit, și nu oricum, ci cu toată cutia înfăsurată în folie, pentru a nu se murdări, ori deteriora de la vreo depozitare în umezeală pe la curieri.

Promit să revin oricând nevoile mele viitoare vor cadra cu vreunul din produsele de aici, și recomand oricui acest frumos magazin. Cine are ocazia să îl viziteze, să n-o rateze, e altceva.

Cu stimă
Nelu
Indio Tuco
Indio Tuco2 ani în urmă
Deși este departe de mine, am simțit că acesta este locul unde pot găsi muzica, vinilul și atmosfera care mă poate deconecta de nebunia cotidiană. Nu m-am înșelat deloc. La etaj, într-un spațiu plăcut amenajat, cu colțișor pentru audiofili pentru delectare , o mica tejghea pour la connoisseur, căci o muzică de calitate face casă bună cu un vin sau coniac de calitate. :)
Prima mea vizită m-a făcut să îmi doresc să mă întorc... cât de curând.
Bravo!!!
Luca Palcu
Luca Palcu2 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune magazine cu produse HI-FI din tara si cu un personal incredibil de amabil si de ajutor.
Cristescu Stefan
Cristescu Stefan2 ani în urmă
Cel mai bun magazin de muzica in care am ajuns vreodata. Musicon este magazinul pentru consumatorii inraiti de muzica iar patronul este un adevarat cunoscator al domeniului. Am avut o experienta compet deosebita.
Gooze
Gooze2 ani în urmă
magazin foarte misto! obiecte de calitate atat in materie de muzica cat si de filme, benzi desenate sau anime uri! muzica este buna si gama de stiluri si artisti este larga, 5 stele!!
Locații recomandate