/Constanta/Magazin de mobila

Mobexpert Outlet

Strada Plantelor 32, Constanța 900256, România

Mobexpert Outlet
Magazin de mobila
4.1
391 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JF5+FR Constanța, România
+40 241 626 166
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana roxana
Adriana roxana2 ani în urmă
Foarte bine organizat, găsești multe produse și au preturi accesibile!
Silvia mitran
Silvia mitran2 ani în urmă
Imposibil sa nu găsești ceva , mai ales că sunt mult mai ieftine față de locația Mobexpert !! Spor la cheltuit !!
Alina Visan
Alina Visan4 ani în urmă
De toata jena!!! Am cumparat mobilier pentru sufragerie si pentru a nu astepta 2 saptamani am achizitionat-o pe cea expusa care a venit cu piese lipsa. La sesizarea angajatilor am primit un pumn de cuie total nepotrivite cu mobilierul! Per total am mai cheltuit 200 de ron pe sistemele de prindere, iar cei de la magazin au dat din umeri.
Rusine Mobexpert Constanta!!!

Acum o saptamana parintii mei au comandat un dormitor complet ( Helsinki ) care avea ca data de sosire 4 zile de la plasarea comenzii, mentionez ca s-a platit in avans, iar termenul s-a prelungit cu inca o saptamana fata de data limita.
Rusine Mobexpert Constanta!!!
Silverfury1
Silverfury14 ani în urmă
Pentru o companie de talia Mobexpert serviciile sunt de nota 0.
Mobila achitata in avans, data de livrare si montare, platite, o LUNĂ, iar dupa acea luna se mai amână 4 zile iar cand marea zi a sosit si asteptam ora 16.00 nerabdatori , surpriza: nu a venit si sunat nimeni.
Peste doua ore sunam persoana de contact de la Outlet si ea era acasa fara a avea vreun contact cu echipa de montaj.
Un raspuns de genul: ,,nu v-au sunat baietii?’’
Mare dezamagire din partea lor intrucat noi a trebuit sa ne interesam de data si ora montajului intrucat nu am fost contactati de catre ei.
O NESIMTIRE si NEPASARE CRASĂ.
Rusine Mobexpert Outlet Constanta.
Florina Predut
Florina Predut2 ani în urmă
Preturi scăzute, produse variate și de buna calitate, magazin spațios, marfa aranjată frumos, salariați amabili.
Ion Constantin
Ion Constantin2 ani în urmă
Am cumpărat online o masuta de cafea care arata foarte bine in poze, reclama era ca fiind din mdf si pal, Acasa, cand am primit produsul, dezamagire mare, era toata din pal cu canturile prost executate, vopseaua foarte subtire, imi era teama sa pun un pahar pe ea sa nu o zgarii. Am citit politica de retur si mi s aparut ca ma incadrez sa o returnez.
Ajuns la magazin, personalul ma privea ca si cum ceream ceva de pomana si nu stiau ce sa ma intrebe sa gaseasca un motiv sa nu returneze banii. ‘ de ce l returnati? L ati montat corespunzator? De ce l ati montat si nu l ati returnat nemontat?!De ce nu va place? Pai l ati luat online, de ce l aduceti la noi? Sa o intrebam pe sefa! ‘ examnen phisologic.
Intr in final o intreaba pe sefa printr un mesaj pe whats up si raspunsul se lasa asteptat.
Intre timp incepe verificarea amanuntita a produsului, si se descopera pe spatele acestuia un punctulet alb ( masuta fiind neagra). ‘ pai de ce l ati zgariat, nu cred ca va mai incadrati pentru retur! Sa asteptam sa vedem ce zice sefa!’ Pai motivul de retur era tocmai acest aspect, ca se va zgaria usor, dovada ca la nici 48 de ore era deja marcat cu acest punctulet.
Ma duc si ma plimb prin magazin. Dupa inca 30 min ma intorc la ghiseu, tot nu sosise raspunsul de la ‘ sefa. Ma mai plimb putin si in final ma cheama.
‘ imi pare rau, pentru ca e zgariat va trebui sa va retinem 30 % din pret’. M a lasat cu gura cascata!
Bineinteles ca am fost nevoit sa refuz si sa parasesc magazinul cu o mare dezamagire.
Mentionez ca am cumparat produse de la ei in mod constant si un manager bun si ar fi dat seama ca are mai mult de castigat daca ar fi rezolvat aceasta problema in mod echitabil pt ambele parti. Dar imensa lacomie, prostie, nepasare, incompetenta m a facut sa nu mai cumpar de la ei in veci!
Si am sa duc acest feedback cu mine PESTE TOT!
Andreea Andrei
Andreea Andrei2 ani în urmă
Niciun agent de vanzari nu era prezent in magazin pentru a ma ajuta sa cumpar un articol, desi se auzea ca erau mai multe persoane in birourile din spate. Dupa ce am insistat, a iesit o domnisoara mancand si vorbind la telefon evident deranjata de faptul ca am rugat-o sa verifice disponibilitatea pentru ceva. Am comandat produsul, iar dumneaei a modificat cu pixul data maxima de livrare cu una ulterioara spunand ca oricum va ajunge mai devreme de acea data, urmand ca livrarea sa aiba loc la 2 zile dupa data modificata de mana ei. Nu recomand acest outlet daca aveti nevoie de un minim efort din partea personalului.
Radu Cristian
Radu Cristian2 ani în urmă
3 stele pentru calitatea mobilierului, 1 stea pentru managerul magazinului care nu prea are timp/chef sa fie proactiv sau asculte clientii. 2 stele (cam mult)
Locații recomandate