/Constanta/Magazin de mobila

Zupa

Strada Ion Rațiu Nr. 196, Constanța 900654, România

Zupa
Magazin de mobila
3.3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
5JVQ+6G Constanța, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Vintila
Bogdan Vintila4 ani în urmă
Evitati compania asta, Cer mult mai multi bani decat ar trebui.. si dupa stati si asteptati aiurea dupa ei, La mine a trecut mai bine de 1 an si tot astept sa isi termine lucrarea, de luni de zile le dau mesaje.. si de fiecare data imi raspundeau "in 2-3 zile venim" m-au mintit asa mai bine de 1 an si acum nici nu mai raspund, sa nu mai zic ca au incercat sa ma prosteasca.. sa le platesc o rata de 2 ori spunand ca nu le-am dat nici un ban. Am luat prin ei si un pat.. m-au mintit spunand ca ei il iau cu o anumita suma de la producator..
intamplator am gasit producatorul si am luat legatura personal cu ei, patul era cu 3000Euro mai ieftin. Dupa ce le-am spus a inceput sa se balbaie.. nu stia ce minciuni sa mai bage. Desi producatorul mi-a zis clar cui a vandut patul si pe ce suma...
Brick Master
Brick Master4 ani în urmă
Acesti escroci mi-au cerut jumatate din bani in jur de 15 decembrie ca sa execute mobila pana la 1 feb. ceea ce nu s-a intamplat. Am cerut banii inapoi si se exchiveaza. Vad ca si altii au patit asa, dar nu vom lasa lucrurile cum vor ei. Sunt neseriosi, asta ca sa ma exprim elegant... Individul care “se ocupa”, “ marele artist” in lemn, i-a spus sotului meu ca nici nu a avut bani de tigari ieri, nici pomeneala sa ne dea noua banii inapoi. Ar fi vrut mila si compasiune? Sau sa-l infiez? Niste escroci de doi bani care trebuie pusi la punct.Stati departe de ei!
Adrian Benzo
Adrian Benzo4 ani în urmă
Mobila de calitate ireprosabila
Adrian oboroceanu
Adrian oboroceanu4 ani în urmă
Oameni de cuvânt,muncitori,lucruri sănătoase,proiecte de calitate
Subway bham
Subway bham4 ani în urmă
feriti-va de ei
TMG Mark
TMG Mark4 ani în urmă
Locații recomandate