/Constanta/Magazin de mobila

Casa Rusu Constanța

Strada Cumpenei 2, Constanța 900147, România

Casa Rusu Constanța
Magazin de mobila
3.9
237 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J96+F8 Constanța, România
+40 757 025 488
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Raluca avram
Raluca avram2 ani în urmă
Eu am cumpărat dormitor Berna și bucătărie Nova. Sunt mulțumită de colaborarea cu aceasta firmă, începând cu magazinul de prezentare din Cta și terminând cu echipa de montaj. Mulțumesc frumos Casa Rusu!
NICU CHELU
NICU CHELU2 ani în urmă
Sunt cei mai neserioși, după ce că am așteptat o săptămână să îmi livreze produsele nu s-au ținut de cuvânt, de dimineață așteptat produsele, cu programare din partea magazinului și nu le-am primit! Nu mai cumpăr în viața mea de la ăștia! Nu sunt serioși! Își bat joc de clienți! Nu recomand!
Draghici Ionut
Draghici Ionut2 ani în urmă
Noptiere, comode dintr-un Pal ieftin de slaba calitate... nu va așteptați la cine stie ce ... s a intamplat ca piesele de asamblat sa nu fie numerotate asa cum trebuie .. unele accesori difereau fata de ceea ce trebuia sa fie ...
Stefan Tolos
Stefan Tolos2 ani în urmă
Cred ca printre singurele fabrici de mobila din România. Este foarte ok experienta serviciilor lor și a produselor lor. Recomand.
Mihaela Balan
Mihaela Balan2 ani în urmă
Am cumpărat acum o lună mobilă și un colțar de la această firmă .Decepție totală, coltarului i-a căzut placajul unde se pune lenjeria prost calitativ lucrat ,iar mobila este din module și mi-a venit una parte impachetata de la fabrica iar unele module mi le-a trimis Casă Rusu din expoziția lor gata montate și julite, fără acordul meu si-au luat acest drept ,am reclamat și mi-au venit după altă lună nu va recomand această firmă pt ca este neserioasa șimontajul și inchegarea mobilei e varză prost lucrată îi depășește Dedemanul ,rușine.
Trafic Romania
Trafic Romania2 ani în urmă
Bună ziua vă rog frumos luati aceasta canapea din coridorul de acces intrare magazin cora /motiv poposești pe ea crezând că e pusa pt clienti si te-ai așezat pe ea vine personalul din magazin casa rusu si te goneste e jignitor multumesc
Ioana Ion
Ioana Ion2 ani în urmă
Foarte plăcut,atmosfera,personal amabil ,oferta variata și un mare plus sunt decorațiunile puse în vânzare.
Silviu paul
Silviu paul2 ani în urmă
Multe produse, calitate medie, preturi decente, personal amabil.
Locații recomandate