/Constanta/Magazin de mobila

USI INTERIOR CONSTANTA

Str. Tractorului Nr.2, Cumpăna 907105, România

USI INTERIOR CONSTANTA
Magazin de mobila
4.4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HC9+GP Cumpăna, România
+40 722 123 929
usiinteriorconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gaju Costel
Gaju Costel2 ani în urmă
Calitate, seriozitate, promptitudine. Pe scurt, recomand!
Alina Vladescu
Alina Vladescu2 ani în urmă
Din dorinta de a-mi moderniza casa, am inceput sa caut usi din lemn masiv de calitate cu un model aparte. Am gasit aceasta firma care mi-a oferit ceea ce am cautat, iar personalul m-a ajutat in alegerea modelelor, materialului si culorii in mod profesional si mi-au oferit tot pachetul (montaj, feronierie, etc). Nu le-a fost teama ca zonele in care doream produsele erau zone cu dimensiuni atipice. Pretul usilor realizate mi s-a parut corect in raport cu calitatea oferita si cererile mele. Mai mult decat atat, o sa imi continui colaborarea cu dansii si pentru realizarea mobilei. Am sa postez si poze cu mobila cand o sa am mobila finalizata. Daca vreti usi ieftine, cautati-le in Dedeman, Horbach, nu cautati firme care fac usi la comanda pe dimensiunile casei dvs cu materiale de calitate. Daca vrei usa de 800 lei, atat o sa capeti si nu te mai intreba de ce scartaie sau de ce iti rugineste balamaua sau de ce trebuie sa ti-o schimbi asa repede sau se blocheaza broasca! Inainte sa comentati preturile unor firme care fac produse la comanda, cand va duceti la magazine gen Dedeman sa cumparati usi cereti informatii suplimentare cum ar fi pretul montajului, transport, pretul feroneriei si firma producatoare (cauti pe net - sa nu fie made in China!), si o sa aveti o surpriza!
Epure Florin
Epure Florin2 ani în urmă
Ptr dl Laurentiu Miu: pai si de ce o stea din cauza pretului?
iti poti lua oricand usa de interior de pe poporului sau dedeman brickl etc la 400 ron, daca vrei pe comanda se plateste baiatule orice ai face
Mazgalitu George
Mazgalitu George6 ani în urmă
Un catalog complet, servicii ireprosabile atat in alegerea produdului ,cît si în montajul profesional al acestuia + un raport calitate-pret foarte bun.
Simona Vizitiu
Simona Vizitiu6 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Cuti Tapangea
Cuti Tapangea2 ani în urmă
Am colaborat cu aceasta firma pentru ușile interioare, dresinguri, masti pentru calorifere si pereti placați cu lemn in acelasi design cu ușile din lemn masiv iar rezultatul a fost unul de excepție. Sunt o echipa prompta si foarte serioasă cum putini se mai gasesc. Multumesc domnule Dragomir pentru tot ce faceti cu intreaga echipa. Succes in continuare!
Monica Gaju
Monica Gaju2 ani în urmă
Profesionalism,promptitudine și calitate sunt elementele care-i definesc. Echipa este una foarte serioasă, materialele sunt de o înaltă calitate iar modelele deosebite. Întreaga colaborare s-a finalizat cu rezultatele dorite și oricând recomand cu mare încredere.
Laurentiu Miu
Laurentiu Miu2 ani în urmă
Am intrat pe site-ul lor, usi frumoase dar pretul WOW, am crezut ca nu vad bine, cea mai ieftina usa 7.500 de ron, da ati citit bine, sapte mii cinci sute de lei . Cea mai scumpa doar 17.500 de ron, da, saptisprezece mii cinci sute de lei adica nu mai putin de 3571 euro . Usile sunt din aur masiv ? Intreb pentru bunica, este nedumerita . Am dat o stea deoarece nu pot posta daca nu dau un rating .
Locații recomandate