/Constanta/Magazin de mobila

Staer Constanta

nr. 82 Mall Alpine Center, Şoseaua Mangaliei, Constanța 900111, România

Staer Constanta
Magazin de mobila
4.1
312 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J3H+V5 Constanța, România
+40 747 778 874
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
RAMONA NEMTANU
RAMONA NEMTANU2 ani în urmă
O echipa foarte bine pregatita,personal extrem de deschis catre nevoile clientului,comunicarea nota 10( dna Laura si dna Luminița),iar partea de montaj impecabila,baietii extrem de serioși!
Si urmatoarea comanda tot aici va fi!🤗
Vali Miron
Vali Miron2 ani în urmă
Am cumparat un pat matrimonial de la Staer Constanta. Fiind ultimul produs-cel expus-mi au comunicat ca in 4 zile.il montează la domiciliu. Am sunat in a patra zi , intr o zi de vineri, deoarece ei nu m au sunat, si au spus ca o sa vina luni. La montaj s a constatat ca un piston de la somiera este defect(produs nou) si ca o sa l ridic personal de la.magazin peste o saptamana. Am mers la magazin dupa 12 zile....si nimic. Pistonul nu era in magazin.... Personal total necalificat si incompetent. Nu recomand....
Dinu Lungu
Dinu Lungu4 ani în urmă
Canapeaua şi fotoliile Sorina şi Corina sunt frumoase dar încă analizām încadrarea în living
Alina Strate
Alina Strate5 ani în urmă
Deși era aglomerat si in magazin era o singură domnișoară servirea a fost ireproșabilă. Calmă, mi.a oferit n variante fara sa ma zoreasca sau sa para deranjata de întrebările mele. Sunt fan. Mobila e super am mobilat o casa acum vro 10 ani , acum mobilam alta tot de la ei. Calitate pret de nota 100.
Yanna Genescu
Yanna Genescu2 ani în urmă
Preturi decente, mobila de calitate si personal foarte amabil.
Aly Aly
Aly Aly2 ani în urmă
Mobilă de calitate, executată cu precizie, cu design de actualitate(modele, culori, materiale, finisaje, feronerie etc), din materialele diverse, dar de calitate, pentru bugetul fiecăruia, la preturi extrem de competitive.
Consultantele din Constanța sunt deosebit de amabile și îți oferă sfaturi sau ajutor ori de câte ori ai nevoie, cu multă răbdare, disponibilitate și profesionalism.
TiredAng3l
TiredAng3l2 ani în urmă
Mai nou la Staer se intra de pe lateral, pe partea stanga. Spatiul parca mi se pare putin mai inghiesuit, insa angajatii sunt foarte ok: atenti cu clientii, iti raspund la toate intrebarile si iti explica orice. Mobila interesanta, sunt si modele care nu am vazut in alta parte, numai ca trebuie sa tii cont de timpul de livrare efectiva de cand faci comanda. Ar fi fost frumos poate daca era un spatiu putin mai larg, mai deschis. Duminica nu au program. Merita
Ionut Nedelcu
Ionut Nedelcu2 ani în urmă
Personal amabil la inceput, pana dai un avans, apoi incepe distractia. Nu mai raspund la telefon. Desi suna inainte, sa anunte ca vine coltarul, nu apare nimeni in acea zi. In cazul meu 3 zile la rand au sunat ca vine coltarul si degeaba. Evident nu au serviciu pentru manipulat mobila pana in casa, te lasa cu ea in strada. Coltarul "Next" lucrat in graba, prost, cu deficiente calitative, construit total opus fata de cele discutate cu personalul staer. Unul din motivele achizitionarii a fost "made in Romania", mare, mare greseala. Dupa toata aventura cu aceasta pseudo firma va asigur ca nu voi mai calca pragul lor in viata mea. Ma mir cum mai existati cu asa comportament fata de client. Coltarul nu il dau inapoi la garantie pentru ca sunt dezamagit de staer si chiar nu am chef sa mai interactionez cu acestia. Voi apela la un tamplar pentru a remedia toate deficientele si aia e, teapa mea. Aveti mare grija cu ei, nu sunt ceea ce par, marfa lor din magazin are o calitate iar ce vine acasa este alta calitate, desi preturile sunt din gama de sus.
Locații recomandate