/Constanta/Magazin de mobila

SIGMA LUX

Strada Ștefan cel Mare 44, Constanța 900676, România

SIGMA LUX
Magazin de mobila
4.1
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGW+V3 Constanța, România
+40 721 246 148
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Bujor
Cristian Bujor2 ani în urmă
Dezastru total! Numai preturile sunt "de lux"!
Dupa ce ni s-au prezentat materiale si lucrari impecabile, ne-au solicitat avans de 50% iar dupa un timp au solicitat plata integrala fara ca sa vedem nici macar un surub!
Cand au sosit materialele am avut "surpriza" unor materiale de cea mai proasta calitate, doi montatori care nu aveau sculele necesare si nici timp sa termine lucrarea. Asa ca au plecat fara sa termine montajul, mai ales ca piesele nu se potriveau, si ca nu erau nici macar ce platisem!
Alta feronerie, alte modele, alt design!
Cand le-am solicitat clarificari mi-au spus sa contactez agenta cu care am facut comanda, agenta care nu a mai raspuns la telefon. La magazin mi-au spus ca nu mai lucreaza la ei si ei nu au documentatia respectiva. Sigma Lux a incasat o suma fabuloasa pentru o bucatarie, un dormitor si un living si mi-au lasat o gramada de placi, usi nemontate si lumini LED intr-o punga de plastic. In foto sunt gaurile lasate la vedere pentru cablurile de alimentare LED pe care nu le-au mai montat.
In concluzie: nu faceti greseala sa apelati la ei, sau sa credeti ceva din ce va ofera!
Ramona Pavel
Ramona Pavel2 ani în urmă
Profesionalism si conținere pentru nevoile clientului!
Mariana Nistor
Mariana Nistor3 ani în urmă
O experiența de excepție datorită unor oameni deosebiți!
Selen Amet
Selen Amet4 ani în urmă
Atenția la detalii.
Gemanaru claudiu
Gemanaru claudiu5 ani în urmă
O mobilă pt casa ta o găsesti doar la Sima lux...rezistenta si frumoasă...am cumpărat dormitorul in 2008 si acum suntem in 2018 si e la fel
Cristian Gloaba
Cristian Gloaba2 ani în urmă
Am dat o stea pt. ca nu exista posibilitatea sa dau “0 “. O mobila de bucatarie- fantastica dimensiune de 2m liniari plus o masa - comandata in 25.05.2020 la data de 04.09.2020 este nefinalizata. Nu raspund la telefon, iar cand raspund, mint. Neseriosi, neprofesionisti, mincinosi! De evitat!
Titi Nadrag
Titi Nadrag2 ani în urmă
Cu SigmaLux design faci mobila de inalta calitate si de lunga durata. Alegi Sigma ai garantia lucrului bine facut. Este singura fabrica unde toti mesterii sunt supercalificati.Lucreaza impreuna de 19 ani.Recomand !
Gabriel Grosu
Gabriel Grosu2 ani în urmă
Execuție foarte bună! Consiliere excelentă! Mulțumim domnului Adrian Alexescu pentru implicare! Nu am făcut un proiect mare, dar ne-a tratat ca și cum am fi făcut unul!
Locații recomandate