/Constanta/Magazin de mobila

Domus Nuovo Panamico

Constanța, România

Domus Nuovo Panamico
Magazin de mobila
3.7
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J23+54 Constanța, România
+40 241 618 853
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florina Potanga
Florina Potanga2 ani în urmă
O stea este f mult !Din pacate pt mine am dat avans pt un set dormitor,am platit si avans in luna ianuarie 2020 si nici pana in ziua de azi nu am primit nici produsele ,nici banii inapoi.Am inteles ca poate de la pandemie ,ca nu au staf ,ca nu au placaje pe stoc dar bataie de joc mai mare nu am vazut!Totusi a trecut 1 an si 9luni de atunci.!Si daca le comandam
de pe Luna veneau mai repede! Nu recomand! Va faceti nervi si ramaneti si fara bani.!
Nicolae Pascu
Nicolae Pascu2 ani în urmă
Dezamăgit total de serviciile oferite! Concret, nu au respectat termenul de livrare al produsului, au venit totuși intr o zi si in loc de ora 13.00(asa cum am fost anunțat) s a făcut 18.00! Am inteles, dar problemele au continuat, produsul transportat fără nici o masura de protecție (O folie ceva ....), pur și simplu aruncate pe jos in mașină plin de praf, doi angajați care au lăsat urme pe parchet și pereți iar produsul finisat total neprofesionist!
Mircea The Rock
Mircea The Rock2 ani în urmă
O fabrica de canapele foarte ok, au si show-room de unde poti alege multe din multitudinea de modele.
Mobila si canapele se fac pe comanda.
Recomand!
Poti alege din sute de modele de canapea si mobila, eventual poti veni cu modelele tale si propriile masuratori.
Preturile sunt destul de ok.
LN Toma
LN Toma4 ani în urmă
Dupa 3 ani de zile, mobila comandata in toata casa s a stricat. Patul scartaie de parca are 100 de ani si s au stricat toate imbinarile, mobila din bucatarie are probleme, usile s au lasat, s au zgariat la cele mai mici atingeri, s au dezlipit imbinarile si apare palul la vedere. Dulapurile din dressinguri au cazut iar suporturile se umerase au ruginit si totodata canapeaua din "piele" s a cojit de parca am uitat o un sezon intreg la plaja. Calitate execrabila a produselor realizate si preturi extrem de mari. Nu recomand.
IOLANDA PEDRA
IOLANDA PEDRA5 ani în urmă
Nu recomand !
Lipsa de comunicare, de coordinare, patru zile piedute asteptând sa livreze câte trei corpuri de fiecare data si sa lucreze o ora, doua pe zi !
Prost finisate, in grabă, cleiul se vede pe fatade, s-au incurcat la livrare, s-au incurcat si la dimensiuni deci timp pierdut si calitate proasta.
Pacat, sunt si oameni OK, dar cu o floare nu se face primavara !
Au pierdut noua comanda pe care voiam sa o fac, dar poate au prea multe, si nu mai doresc clienti !
Bogos Dan
Bogos Dan2 ani în urmă
Am vizitat azi magazinul și am fost plăcut surprins de amabilitatea doamnei și la prima vedere produsele cgiar păreau de o calitate bună.
Iacob Marius Pãtraș
Iacob Marius Pãtraș2 ani în urmă
Pentru 2 noptiere si o comoda (destul de mici) pentru care am achitat un avans jumatate din suma de 2200 lei in maniera in care tot dressingul m-a costat 2800 de lei, am asteptat 5 saptamani peste termenul de livrare initial, ca intr-un final, comoda sa imi vina cu o etajera pe fiecare parte in loc de 2 etajere. Dupa ce mi s a livrat si am achitat o integral, au zis ca ma suna a 2a zi sa consulte schitele de la fabrica, insa... niciun telefon, la fel si cand ii sunam sa intreb de livrare. "Revenim cu un telefon!", cu care nu au mai revenit.
MADALINA
MADALINA2 ani în urmă
Doamna din show-room a fost foarte răbdătoare,ne-a oferit toate informațiile legate de tipul de colțar ce ne interesa.În plus gama de produse este foarte variată.Este practic imposibil să nu găsești soluția perfectă de canapea,indiferent de dimensiune,model,tip de saltea,culoare etc
Locații recomandate