/Constanta/Magazin de mobila

LEMS

Strada Alexandria Lângă Centrul Comercial Tom - Carrefour, Constanța 900001, România

LEMS
Magazin de mobila
3.5
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J63+4W Constanța, România
+40 728 074 357
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Adrian pralea
Adrian pralea2 ani în urmă
Subscriu celor care I-au catalogat drept SNAPANI. Am comandat un coltar si o masa cu scaune am achitat, am platit trasportul si montatul si surpriza MI S-A SPUS CA PENTRU TRANSPORTUL DIN FATA BLOCULUI LA APARTAMENT TREBUIE SA DISCUT PERSONAL CU CEI CARE O ADUC. AU venit 2 tipi vanjosi si tupeisti care au cerut 120 Lei. Cand Le-am spus ca e cam mult mi-au raspuns '' atunci car-o singur si mai repede ca ne grabim''.
Si nu e tot. In aceiasi zi cand am comandat aceste piese(inceputul lui Noiembrie) am comandat si achitat integral o bucatarie. Termenul de livrare a fost 20 Decembrie.
Pe 20 Decembrie(dupa 45 zile de la efectuarea comenzii) a sosit mobila de bucatarie adusa de 3 indivizi. Din start mi-au spus ca ma Costa trasportul in apartament 150 Lei dar... nu e tot pentru ca depinde ai de ce taieturi mai fac pe la blat. SURPRIZA. CAND SA MONTEZE BLATUL SI-AU DAT SEAMA CA A FOST ADUS GRESIT TAIAT DIN FABRICA IAR SUPORTUL PENTRU TACAMURI ERA DE ALTA DIIMENSIUNE SI NU SE POTRIVEA CU DIMENSIUNEA SERTARULUI. M-au in format ca FABRICA va deschide linia technological dupa 15 Ianuarie si atunci imi va fi livrat noul blat si va fi finalizata montare a. ADICA CU BANII PLATITI LA INCEPUTUL LUI NOIEMBRIE AM SANSE SA FIE BUCATARIA MONTATA DUPA 15 IANUARIE.
Si nu e tot. A doua zi (la 24 de ore dupa ce au plecat montatorii) constant ca mi-a disparut masina portabila de gaurit. Ii sun si ii informez si spre seara(ADICA la mai mult de 24 ore) ma imformeaza ca a fost luata din gresala de unul dintre montatori. BAI, da in mai mult de 24 de ore nu-ti Dai SEAMA ca ai niste scule care nu sunt ale tale? DAR INTREBARE DE INTREBARE... CE A CAUTAT RESPECTIVUL IN DORMITOR(CA ACOLO AVEAM MASINA DE GAURIT) CAND EI AU MONTAT MOBILA IN BUCATARIE? BINE CA N-AVEAM LUCRURI DE VALOARE IN CASA.
CONCLUZIE. PLATESTI CEL PUTIN 10% PENTRU TRANSPORT SI MONTAJ APOI ESTI LA. MANA MONTATORILOR PENTRU TRANSPORTUL IN CASA.
SI VRETI SA SPUNETI CA MANAGEMENTUL NU STIE? EXCLUS. JAPCA PE FATA CU STIINTA MAANAGEMENTULUI.
Carmela Zahiu
Carmela Zahiu2 ani în urmă
Marfa frumoasa, de calitate iar raportul calitate pret, foarte corect.
Gabriela Gaby
Gabriela Gaby2 ani în urmă
Proastă calitate..costă cât nu face ,pal .. la montaj a sărit o bucată de pal și nu mi-a înlocuit-o pe motiv ca durează 2 săptămâni și fără acel raft nu îmi poate monta corpul..și în privința banilor niște snapani, ca să o urce până la et 2 au cerut bani și la magazin nu am fost informată de acest lucru , am plătit 10% din valoarea mobilei pt transport și montaj, dar nu mi s-a specificat că transportul este doar până în fața blocului !
Monica Popa
Monica Popa2 ani în urmă
Am fost acum 3 sapt sa ma uit de un pat și văzusem unu care era 2.550.. Nu l. Am luat am zis sa aștept Black friday. Ieri când am fost era 2790 :)))).
Ioan Magardici
Ioan Magardici2 ani în urmă
Comentariul nu va fi despre calitatea produsului, pentru ca doar ce a fost achiziționat, ci despre prețul de manipulare cerut de echipa de transport, un preț exagerat și care îl afli la fata locului, dacă nu ești pregătit financiar, si nu ai niște cunoștințe care sa te ajute, riști sa ramai cu mobila în fata blocului....la magazin plătești un preț decent pentru livrare și montaj, ești informat ca dacă dorești și manipularea mărfii va trebui să achiți echipei de montaj. Dar surpriză, băieții au cerut mai mult decât a costat transportul și montajul. Pacat
Ela_ Ella27
Ela_ Ella272 ani în urmă
Mobila frumoasa, fata de Dedeman mai calitativa vizibil, și prețul mai sus, doar ca durează cam mult livrarea...acum depinde ce va doriți
John X
John X2 ani în urmă
Evitati pe cat puteti acest lant de magazine…. Am cumparat 2 produse (coltar si canapea) ambele au venit cu defecte!!! Si NU remediaza problemele nici dupa multe insistente!
G S
G S2 ani în urmă
Prezentare bună a produselor in magazin. Preturile sunt poate un pic mai mari decât ar trebui. Nu ma pot pronunta vis a vis de durabilitate produselor. Recomand cel puțin pentru parte din produse pe care le puteți găsi aici și cumpara.
Locații recomandate