/Cluj/Magazin de mobila

Casa Rusu Cluj-Napoca

Bulevardul Muncii 1-15, Cluj-Napoca 400110, România

Casa Rusu Cluj-Napoca
Magazin de mobila
3
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJX6+RG Cluj-Napoca, România
+40 757 076 737
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
TheZamm
TheZamm2 ani în urmă
Am comandat o masă în luna noiembrie, au încurcat marfa, au dus masa altui client care a desfăcut-o a asamblat-o și apoi a restituit-o. Cei de la casa rusu au adus masa până la urmă asamblată parțial și mi-au dat 11 șuruburi vrac in mână. La montaj am văzut că mai trebuiau încă 5 șuruburi...
Adrian Ioan Bumb
Adrian Ioan Bumb2 ani în urmă
Sunteți o firma care nu merita vizitata.Am fost de mai multe ori în magazinul vostru și tot de atâtea ori nu am găsit nimic pe stoc.Pe lângă asta aveți marfă la vânzare numai care este expusă și o vindeți și dacă au pus mâna o grămadă de oameni pe ele plus că este zgâriată.Am mai fost să cumpăr o măsuță de cafea care pe site era indisponibila și scria că este pe stoc in magazine ,când am ajuns la magazin surpriză nu mai era.Am întrebat unde este pe stoc in tara și mi-au zis doamnele vânzătoare in ce magazine sunt dar când am zis sa îmi aducă de la un magazin din alt judet au zis că așa ceva nu se poate.Deci mă întreb și va întreb voi de fapt ce aveți pe stoc?sau ce faceți să atrageți clientela pentru că după cum am văzut vânzătoarele dumneavoastră sau dovada de lipsa de profesionalism .
Coman Daniel
Coman Daniel3 ani în urmă
Un magazin elegant, cu mobilă frumoasă și multe altele...
Adrian Muntean
Adrian Muntean4 ani în urmă
Mobila arata bine, dar...
- Sunt foarte inconsistenti cu feronaria si piesele pentru montaj. Am achizitionat mai multe corpuri de mobilier si la unele erau prea multe piese, iar la altele lipseau unele (cuie, aracet, suruburi etc). Ele vin impachetate separat, deci nu se justifica.
- 3 din 7 piese aveau defecte. Fie nu era cantuita partea care trebuie si a trebuit sa dau alte gauri, fie sunt foarte strabe, fie zgariate.
- Instructiunile de montaj sunt foarte slab facute. Au investit extrem de putin in instructiuni. Nici nu se compara cu Ikea sau alte magazine de mobila de la care am mai achizitionat. Trebuie sa identifici piesele in functie de niste desene foarte prost facute, nu au pus nimic pe ele sa stii care unde vine.
- Timp de livrare de aproape 2 luni calendaristice. Inadmisibil

Experienta a fost decenta, dar nu mai mult.
Daniela dunca
Daniela dunca4 ani în urmă
Lucruri destul de frumoase si pret ok. Desi sa stai 30 min pt o factura e mai mult decat enervant 🤨
Liviu Trifoi
Liviu Trifoi4 ani în urmă
Calitatea lasa mult de dorit la produsele din piele ecologica. Nu recomand.
Canapeaua de 3500 de lei de luata acum 3 ani de la casa rusu a crapat complet la partea de sezut. Materialul folosit e de slaba calitate. Nu planuiesc sa mai cumpar ceva de la ei vreodata.
Florin dobos
Florin dobos2 ani în urmă
Magazin bine aprovizionat cu marfă pentru toate gusturile.
Natalia Cornea
Natalia Cornea2 ani în urmă
Am achiziționat un pat + saltea , prețul la raft era redus , însă la casa de marcat întra prețul întreg. Am fost nevoita sa aștept pana când cei de la contabilitate au avut bunul simt sa raspunda la telefon și sa aprobe prețul redus . Am ajuns acasă, am început sa montez patul , schițele erau imposibil de înțeles... mulțumesc pentru serviciile de 5 stele :)
Locații recomandate