/Cluj/Magazin de mobila

Mobila Art Decor House

Strada Plevnei 168, Cluj-Napoca 400000, România

Mobila Art Decor House
Magazin de mobila
4.7
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJPV+HW Cluj-Napoca, România
+40 740 099 297
mobila-artdecor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simirea Ana Maria
Simirea Ana Maria2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestei companii și sunt foarte mulțumită începând de la crearea proiectului până la asamblare. Acum am o bucătărie grozavă, de calitate , cum mi-am dorit. Sunt profesioniști, meticuloși și calitatea materialelor e foarte bună. Recomand și voi reveni cu plăcere pentru următoarele proiecte 😊
Neagu Ana Maria
Neagu Ana Maria2 ani în urmă
Experienta cu Art Decor House a fost placuta, a fost usor de comunicat si am primit idei faine la care nu ma gandeam inainte. Montajul mobilierului a iesi conform randarilor. Sunt foarte multumita de ce a iesit. Abia astept sa colaboram in continuare cu restul apartamentului.

PS: echipa Art Decor House este foarte prietenoasa, si cu experienta de ani de zile (asta se vede in modul de a masura spatiul, poate chiar si de 2-3 ori/ spatiu).
Alexandrina David
Alexandrina David2 ani în urmă
Recomand cu încredere ART Decor House, se vede un lucru făcut din pasiune! Rezultatul este peste măsura așteptărilor! Exactitate și precizie iar rezultatul este arta de a mulțumii clienții, exact asta Primești de la acesta echipa de profesioniști! Va Multumesc pentru toată experiența !
Alexandra Filip
Alexandra Filip2 ani în urmă
La Art Decor House am intalnit o echipa de profesionisti, deschisi la dialog, prietenosi, care au venit de fiecare data cu idei si sugestii care au transformat spatiul nostru in ceva frumos, elegant, cu bun-gust. Randarile 3D au fost de un real ajutor in luarea deciziei finale referitoare la culori, compartimentare, etc.
Multumim Anei si domnului Adrian pentru rabdare, seriozitate si atentia sporita la detalii. Foarte important de mentionat este ca Art Decor House respecta mereu termenele de executie din contract, ba chiar uneori livreaza comanda inainte de data limita, ceea ce pe noi ne-a ajutat foarte mult in procesul de amenajare a casei.
Am colaborat cu Art Decor House in cursul anului 2021 pentru 3 proiecte, iar acum suntem in derulare cu al 4-lea proiect. Asadar, ii recomand cu drag oricui doreste o colaborare transparenta, cu termene respectate. Noi cu siguranta vom apela la ei pentru proiecte viitoare.
Virgil Andreies
Virgil Andreies2 ani în urmă
Recomand ART DECOR HOUSE pentru profesionalismul, promptitudinea, interesul si dedicatia de care au dat dovada.

Am realizat cu ei mobilierul la un nivel de detaliu destul de complex si am fost foarte impresionati ca design-ul a fost respectat pana la ultimele detalii. Comunicarea a fost excelenta, schimbul de idei a fost foarte benefic pentru noi ca beneficiari.

Au fost foarte amabili, disponibili si usor de comunicat dar si super profesionisti, respectand temenele de executie si montaj.

Recomand cu caldura! Si speram sa colaboram cu ei si in viitor pentru alte proiecte.
Delia Moscaliuc
Delia Moscaliuc2 ani în urmă
În primul rând vreau sa mulțumesc întregii echipe dar în special Anei și domnului Adrian. În cursul anului trecut am colaborat în calitate de client cu cei de la Art Decor. Întregul personal a fost amabil și realmente implicat în crearea mobilierului potrivit pentru mine. Am beneficiat de consultanță pe tot parcursul colaborării, atat în alegerea modelelor, materialelor precum și sfaturi legate de amenajarea interioara propriu-zisa (prin simulări 3D). Am fost un client dificil, dar am primit în schimb multa răbdare, soluții și în final mobila perfecta pentru apartamentul meu :D. Va recomand din toată inima.
Andrei Vlas
Andrei Vlas2 ani în urmă
In calitate de client si colaborator, recomand firma ART DECOR HOUSE pentru profesionalismul de care dau dovada si pentru raportul calitate/pret. O echipa cu experienta, prietenoasa, care oricand te primesc cu drag, sunt capabili sa execute mobila la comanda cum putine alte firme din Cluj pot sa execute. La numeroasele proiecte la care am colaborat cu ei, proiecte cu detalii complexe, au facut fata cu brio si toti clientii au fost multumiti de ei.
Andreea Lupaș
Andreea Lupaș2 ani în urmă
Cea mai bună modalitate de a imprima o anumită stare spațiului în care locuiești este de a găsi acele detalii care fac diferența. Pentru asta am apelat la cei mai buni! Mulțumesc echipei Art Decor House pt. buna colaborare, promptitudinea și respectarea termenelor. You're the Best! 😘 😘 😘
Locații recomandate