/Cluj/Magazin de mobila

Mobila Kalenda

Strada Regele Ferdinand 22-26, Cluj-Napoca 400110, România

Mobila Kalenda
Magazin de mobila
3.8
285 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFQ+4M Cluj-Napoca, România
+40 752 247 706
kalenda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Vlad
Cristina Vlad2 ani în urmă
Update: in urma discutiei cu un consultant, initial nu mi s-a oferit nicio posibilitatea, ulterior am cazut de acord sa schimbam coltarul. Am asteptat inca doua luni cu cel defect pana sa vina cel nou. In acest timp am fost contactata referitor la aceasta recenzie, motiv pentru care am decis sa las un update.
Consider ca nu trebuie sa sterg recenzia, deoarece clientii trebuie sa stie pe ce servicii dau banii.
Toate cele bune !

Nu recomand deloc serviciile de aici, doamna de la comenzi este nerespectuoasa, vorbeste foarte urat cu clientii, nu le intelege le programul de munca, nu ii pasa daca ei sunt sau nu la adresa in momentul livrarii. De asemenea, am comandat un sistem de deschidere al canapelei diferit pentru care am platit in plus, nu l-am primit, iar când am sunat sa intreb care e problema, mi s-a inchis telefonul si nu am mai fost contactata inapoi.
Carmen Andreea Pop
Carmen Andreea Pop2 ani în urmă
Scaunele cumparate de mine sunt foarte faine. Initial am fost in showroom ca sa le testez, pe urma le-am comandat si personal le-am ridicat din depozitul din Apahida (foarte usor de gasit).

Niciunul dintre cele 6 scaune nu au avut defecte si am primit toate accesoriile pt ele
Aranka Miklos
Aranka Miklos2 ani în urmă
Mereu exista o problema la transport, ba ca vin șoferii si te ameninta la tine acasa, ba te duci la depozit si acolo te cearta.
Nu voi mai cumpăra nimic de la Kalenda pentru ca e doar bataie de cap cu transportul/livrarea.
Andrei Varan
Andrei Varan2 ani în urmă
Am gasit exact ceea ce am vazut si pe site, iar personalul m-a ajutat cu placere sa-mi aleg canapeaua. Recomand acest magazin!
Dragoi Alexandru
Dragoi Alexandru2 ani în urmă
Daca vreti sa va cumparati mobilier, mai bine mergeti la ORICARE alt magazin. Probabil ca nu va tipa nimeni la dumneavoastra in asemenea hal incat toti oamenii din complexul comercial unde este si acest magazin sa se uite la voi ca la circ. Serviciul clienti este sub nivelul 0. Oamenii aia probabil sunt crescuti pe la orfelinate, caci nici macar de educatia pe care ti-o ofera parintii acasa, nu dispun. La o comanda de 7200 de lei, achitata in 2 transe, au facut o greseala prin facturile lor si urlau ca nu s-a platit toata suma. Nu aveam noi nicio vina, ei nu au fost atenti la munca lor pe care o fac zilnic iar pentru asta ne-au insultat in ultimul hal. Despre mobila, ce sa zic.. ar trebui sa-si mai calibreze utilajele pentru ca nu prea se aliniaza nimic. Daca nu eram presat de timp, returnam tot. KALENDA = gluma proasta de santier
Alin Rațiu
Alin Rațiu2 ani în urmă
Mobilier din PAL, simplu, standard, nimic deosebit. Totusi, constrans fiind de buget, mi-am cumparat un set de mobilier de sufragerie de fabricatie poloneza. De mobila cumparata nimic de zis, a corespuns cu pozele de pe site si are un nivel bun de calitate. Dar echipa de montaj a magazinului mi-a lasat un gust amar, fiindca mi-au zgariat-o chiar de la montaj. Au lucrat superficial, sa termine treaba cat mai repede, si nu au fost atenti absolut deloc la manipularea placilor de pal.
Deci recomand achizitia pieselor de mobiler de la acest magazin, insa fara montaj. Mai bine va cautati alti montatori.
Nicula Stanca
Nicula Stanca2 ani în urmă
Cele mai frumoase scaune K 209,le-am luat fără să stau pe gânduri. Sunt super încântată de ele,inclusiv cum au fost ambalate și livrate. Mulțumesc Kalenda,recomand!!!
Alee Dnc
Alee Dnc2 ani în urmă
Angajați plictisiți și fără chef! Aproape că mi-a venit să-mi cer scuze pentru că am pus 3 întrebări! Showroom cu standarde foarte joase, in unele zone nu era iluminat, produse aranjate fara gust, nepuse in valoare, și plinte de trecere lipite neglijent cu scotch.
Îmi pare rau că mi-am pierdut vremea să mă duc până la acest magazin!
Locații recomandate