/Cluj/Magazin de mobila

BTB Mobila

Strada Oașului 4-6, Cluj-Napoca 400268, România

BTB Mobila
Magazin de mobila
4.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHPW+HH Cluj-Napoca, România
+40 740 052 418
btb-mobila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Deea2291 gaby
Deea2291 gaby2 ani în urmă
Materialele sunt calitative, termenul de livrare a fost la data stabilita, echipa a fost receptiva la orice modificare pana am ajuns la un produs final, calitatea produselor este net superioara. Recomand serviciile acestei firme oricand
James tusoni
James tusoni2 ani în urmă
Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Punctualitate, Receptivitate, Valoare
Btb Mobila este firma la care ași reveni ori de câte ori mi-aș dori o mobila la superlativ. Am apelat la dânșii pentru mobila de bucătărie, dressing si dulap curier haine. Pe lângă faptul că au fost foarte prompti in livrarea comenzii,calitatea mobilierului realizat este mult peste așteptări. O întreagă echipă a funcționat perfect completandu-se unii pe ceilalți...inclusiv atmosfera în care lucrează este una foarte destinsa si prietenoasă. Recomand din tot sufletul!!! Nota 10!!
Servicii: Dulapuri, Asamblarea mobilierului, Livrare, Mobilă pe comandă
Stefan Zsebe
Stefan Zsebe2 ani în urmă
Mobila a fost realizata la comanda, dansi sau ocupat de toate aspectele si de toate mofturile dorite de catre noi. Mobila a ajuns la timp fara probleme (zgarieturi, lovituri, etc.)
- Au lucrat foarte profesionist
- Calitatea materialelor a fost una pe masura
- Dansii au fost foarte receptivi si au facut o treaba buna
Per total noi am fost si inca suntem foarte multumiti de treaba depusa de catre aceasta echipa si cu siguranta am sa recomand mai departe aceasta firma.
Adina Antal
Adina Antal2 ani în urmă
Recomand BTB-MOBILĂ ÇLUJ . O echipă de oameni serioși și prompți, deoarece am făcut mobilă la comandă cu ei, iar comanda a fost livrată mai repede decât termenul dat. Mobila este de calitate și montajul executat perfect iar prețurile foarte bune. O să apelez la ei ori de câte ori am nevoie.
Felicia Maros
Felicia Maros2 ani în urmă
Mobila la comanda eczecutata foarte prost, îmbinări cu diferențe mari , ceruri puse fără aracet ,după un an de utilizare a început sa scârțâie peste tot. Nu recomand deloc , mai bine mergi la supermarket.
Laura Rakuscsinecz
Laura Rakuscsinecz2 ani în urmă
Recomand din toată inima această firmă. Angajații de la BTB Mob ne-au depășit complet așteptările în ceea ce privește crearea mobilierului visurilor noastre și ne-au asigurat satisfacția pe tot parcursul procesului, de la proiectare până la asamblare. Echipa lor este formată din persoane extrem de talentate și motivate, care știu exact cum să-ți transforme viziunile în realitate. Produsul finit este de o calitate excelentă și își merită prețul, iar livrarea este promptă și fără cusur. Nu există cuvinte pentru a ne exprima recunoștința. Felicitări și ține-o tot aşa!
Zoltan Czino
Zoltan Czino2 ani în urmă
O firma serioasa,montaj la termen,recomand cu incredere!!!
Grigore Cristea
Grigore Cristea2 ani în urmă
Profesioniști adevărați pe care te poti baza. Sunt foarte mulțumit de experientele avute cu aceasta companie de aceea revin iar si iar, ori de cate ori am nevoie, eu sau apropiatii mei. Mobilier de calitate personalizat, proiectat si
realizat cu atentie la detalii si bineînțeles livrat la timp.
Locații recomandate