/Cluj/Magazin de mobila

Miidescaune.ro

Strada Iazului 21, Cluj-Napoca 400000, România

Miidescaune.ro
Magazin de mobila
5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ5+C9 Cluj-Napoca, România
+40 726 444 222
miidescaune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–16
Marți: 10–16
Mirecuri: 10–16
Joi: 10–16
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina Michi
Corina Michi2 ani în urmă
In materie de scaune de birou, produsele gasite aici chiar mi se par de calitate si durabile. Sunt foarte incantata de scaunul comandat. Extrem de multumita de interactiunea legata de comanda si livrare. Recomand cu drag.
Oana cristina diaconu
Oana cristina diaconu2 ani în urmă
Am mers din Slatina special in Cluj pentru Miidescaune.ro si nu am fost dezamăgiți.
Aici am gasit tot ce aveam nevoie, o gama variata de modele si texturi, produse de foarte bună calitate, seriozitate, flexibilitate si promptitudine. Va mulțumim!
Ioana Moldovan
Ioana Moldovan2 ani în urmă
Am achizitionat un scaun de birou, sunt foarte multumita atat de produs cat si de sfaturile primite. Am fost sa incerc si scaunele in showroom, au o gama variata si comanda a fost livrata foarte repede (a doua zi).
George Guliman
George Guliman2 ani în urmă
O experiență foarte buna! Am comandat online un scaun de birou. Fiind in Cluj-Napoca am fost invitat la showroom unde am și putut proba acel model si altele. Foarte amabili și prompți. Livrarea a fost făcută în scurt timp.
Ardelean Razvan
Ardelean Razvan2 ani în urmă
Acest scaun este ideal pentru cei care stau multe ore la birou. Materialele sunt de calitate, reglajele sunt perfecte pentru adaptarea la dimensiunile corpului si ale biroului. Este comod, nu ma doare spatele si nu regret achizitia facuta. Angajatii sunt foarte draguti si amabili, am primit chiar si sfaturi despre pozitia corespunzatoare la birou. Recomand.
Iulian David
Iulian David2 ani în urmă
Am achizitionat recent un scaun de birou Notus, pe care il recomand din suflet, calitatea este nemaipomenita iar sezutul din spuma injectata face toti banii, are foarte multe reglaje si este foarte usor sa iti gasesti pozitia.

Inca ceva, baiatul care s-a ocupat de comanda a fost foarte receptiv si mi-a oferit toate detalii de care am avut nevoie.
Mihai Iancu
Mihai Iancu2 ani în urmă
Oameni foarte receptivi si dornici sa ajute. Toate discutiile telefonice au decurs foarte bine si am primit sfaturi foarte bune pentru alegerea scaunului potrivit avand in vedere ca nu puteam ajunge in magazin. Totul a decurs foarte rapid si am primit comanda chiar mai devreme decat timpul estimat. Scaunele au fost usor de montat, arata foarte bine si sunt calitative.
Orbitall dip
Orbitall dip2 ani în urmă
Recomand!
Aveam nevoie de un scaun de birou customizat si sunt foarte multumit de rezultat. Materiale bune, profesionalism, livrare rapida.
👍🏻
Locații recomandate