/Bucuresti/Magazin de mobila

Lime Design

Bulevardul Ghencea 79, București, România

Lime Design
Magazin de mobila
4.1
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C27P+JH București, România
+40 721 203 639
lime-design.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Ioana Guiman
Ioana Guiman2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de interactiunea cu clientul, calitatea proiectarii si a executiei si, nu in ultimul rand, de sistemul de planificare pe care il folosesc. Isi programeaza foarte atent masuratorile si montajul si nu depasesc termenele. Am colaborat cu dna Andreea si dna Clara si nota 10 pt amandoua.
R T
R T2 ani în urmă
Foarte multumit. Angajati profesionisti si mobila de calitate, montata la perfectie.
Geanina Gusoi
Geanina Gusoi4 ani în urmă
Oameni de calitate care lucrează cu materiale de foarte buna calitate , de la faza de început până la ultimul detaliu foarte frumos dar și util. Tin cont de cerințele și nevoile noastre. Nota 10 tuturor angajatilor. Nota 20 băieților care cu care am socializat cat am montat mobila . O muncă bine făcută are la bază (in spate) oameni demni de laudă. Vă mulțumesc pentru eforturile dumneavoastră.
Alin Ciotea
Alin Ciotea5 ani în urmă
Angajati care nu au nicio treaba sa te faca sa cumper de la ei.le este lene sa deschida gura, sa dea informatii.Noroc ca sunt multi in zona si ainde unde sa alegi mobila mult mai calitativa decat la ei.
Brindusa Mitoiu
Brindusa Mitoiu2 ani în urmă
Foarte aplecati spre a ajuta si sfatui clientii, se adapteaza usor la nevoile si cererile lor, preturi confortabile si materiale de buna calitate. Am deja 3 bucatarii comandate si executate de ei care au trecut proba timpului plus mobilier complet pentru un apartament si intentionez sa mobilez si apartamentul parintilor. Le multumesc!
G A
G A2 ani în urmă
Nimic wow. Finisajele lasa de dorit. Nu oferă discount nici daca faci comanda de 10000 de lei. Doamnele, interfața cu clienții, slab pregătite.
Rodica Sirghii
Rodica Sirghii2 ani în urmă
Comanda online funcționează de minune, domnul care a venit la măsurători ne-a prezentat și materialele și ne-a dat sfaturi desprr utilitatea unor accesorii. Recomand cu încredere.
Andrei Feraru
Andrei Feraru2 ani în urmă
Totul la superlativ!
De la prima discutie pana la montaj, transport..etc..
Finisaje bune, preturi decente fata de competitori.
Locații recomandate