/Bucuresti/Magazin de mobila

Staer Ghencea

Complex Elite, Bulevardul Ghencea nr. 134, București 061699, România

Staer Ghencea
Magazin de mobila
4.4
311 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+6V București, România
+40 744 502 806
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Eve Tina
Eve Tina2 ani în urmă
Buna ziua,

Am dat comanda, toate bune si frumoase pana la momentul montari,au aparut anumite imperfectiuni unele datorate masuratorilor ,altele montari incorecte facute de catre Echipa Staer.
La intrebarea adresa echipei de montare in cat timp se remediaza problema acesta a fost raspunsul : nu sunteti o urgenta si-o prioritate in 15 zile lucratoare, v-a ajunge corpul lipsa la Dumnevoastra.
De atunci tot sun,nu raspundeti ,mesaje pe WhatsApp dati cu seen.

Voi inainta o plangere la A.N.P.C deoarece este bataie de joc la adresa cumparatorului.
Nu se poate asa ceva astept un corp lipsa si remedierea problemelor de doua saptamanii.
Gageanu laura
Gageanu laura2 ani în urmă
Am comandat coltarul Coquette. Dna Vicky a fost extraordinara, mi a explicat si si a făcut timp sa mi trimită poze cu materialele, dat fiind faptul ca nu aveam certificat, o dna extraordinara! Raportul calitate preț fff bun! Suntem entuziasmați si fericiți de alegerea făcută. Băieții care au montat coltarul au fost foarte ok, cum am stabilit ca ora asa a fost, s au mișcat f rapid si curat. Mulțumim!
Florin Florescu
Florin Florescu2 ani în urmă
Achizitionat acum 5 saptamani prin comanda. Am primit produsul conform contract (max 5 saptamani). Arata foarte bine, o canapra sănătoasă din pct de vedere structura, iar materialele exact cum le-am ales.
Mihai S
Mihai S2 ani în urmă
Recomand produsele din catalogul Staer, recomand personalul din showroom care se ocupă de partea organizatorică, dar nu pot să le recomand (actualul) personal care se ocupă de montaj.

Consider că experiența avută cu Staer merită 4/5 ca notă deoarece mai sunt scăpări în comunicarea internă dintre echipe/departamente cât și loc de îmbunătățire în ce privește personalul care se ocupă de montaj.

Doamnele de la showroom-ul Ghencea au urmărit în mod consistent să ofere soluții prompte, atât la obstacole sesizate în timpul planificării proiectelor, cât și la sesizări apărute în urma intervenției echipelor de montaj; este o atitudine pe care am apreciat-o.

O părere mai granulară despre ceea ce a făcut parte din colaborarea cu Staer:
Colțar
- raport calitate-preț 10/10, am primit exact ce speram să fie fără defecte la livrare sau sesizate ulterior;
- timp de livrare 10/10, a ajuns mai repede decât mi s-a estimat inițial;
- montaj 10/10, a fost adus în doua bucăți mari până în sufragerie unde a fost montat fără probleme.

Bucătărie
- raport calitate-preț 9/10, per total mulțumit, dar cu mențiunea că fața unui sertar a venit cu MDF-ul ciobit; s-a înlocuit rapid în urma unei sesizări;
- timp de livrare 10/10, a ajuns mai repede decât mi s-a estimat inițial;
- montaj 7/10, nemulțumirea majoră a fost fața MDF a MsV care a căzut la 2-3 ore după ce a fost montată, după ce echipa de montaj a plecat; fața deteriorată în urma căzăturii s-a înlocuit în urma unei sesizări.

Dormitor (dressing, pat & noptiere)
- raport calitate-preț 9/10, per total mulțumit, dar plăcile dressing-ului speram să fie o idee mai groase, în starea actuală la atingere structura dă o ușoară senzație de firav, fiind un dressing înalt de 2.75m;
- timp de livrare 10/10, a ajuns în intervalul comunicat de la bun început;
- montaj 6/10, nu au venit complet pregătiți cu unelte necesare montării unui dressing de 2.75m, iar improvizațiile încropite au avut ca efecte secundare o zgârietură adâncă și lungă de ~7cm în parchet și o crestătură în tavan. De asemenea, au lăsat ~5 semne de improvizații și la șina superioară a ușii glisante.
Georgian Ionuț Purcăreață
Georgian Ionuț Purcăreață2 ani în urmă
După achiziția unui apartament, mobilarea acestuia este esențială. Exigenți fiind am studiat piața cu multă atenție, și am ales să ne mobilăm bucătăria de la Staer. Prin amabilitate și profesionalism doamnele de la magazinul din Ghencea ne-au modelat în simulatorul 3D bucătăria exact cum ne-am dorit. Le mulțumim pentru răbdarea și amabilitatea de care au dat dovadă, mai ales că am venit de vreo 3 ori în magazin. Ideile noastre împletite cu imaginația acestora au schițat o bucătărie deosebită.
După ce am finalizat împreună schița, în 2 săptămâni, pe 17 august 2021 a avut loc montajul. Totul a durat de la 10 la 14, deși îmi imaginam că pentru câte corpuri avem ar trebui sa dureze mai mult de 10 ore. Ștefan și asistentul acestuia sunt profesioniști desăvârșiți. Electrocasnicele de calitate (Electrolux), comandate tot de la Staer, odată cu mobila de bucătărie s-au integrat perfect.
Le mulțumim încă o dată celor de la Staer pentru profesionalismul desăvârșit!
Georgiana Ciupala
Georgiana Ciupala2 ani în urmă
Recomand cu incredere, doamnele din showroom sunt extraodinare, montajul si livrarea exceptionale.
Lucian Jugănaru
Lucian Jugănaru2 ani în urmă
1. O experienta foarte plăcută cu doamnele din showroom Ghencea. De fiecare data am reușit sa scoatem la capăt proiectul. Își cunosc foarte bine meseria. Le recomand cu drag tuturor celor care își doresc o bucătărie moderna.
2. Un mare plus este simulatorul 3d, pe care majoritatea producătorilor nu îl dețin.
3. Echipa care a montat mobila, jos pălăria. Nu au zgâriat nimic, totul a decurs perfect, fiind tipicar de fel, am stat tot timpul lângă ei, sa nu cumva sa facă ceva greșit.
4. Calitatea mobilei este foarte buna, amortizoare blum, blat egger.
5. Timpul de așteptare a fost decent: 3 săptămâni
6. Nemulțumiri: nu as putea spune ca am, însă mobila a venit cu 2 piese mici lipsa la interior. Am luat legătura cu fabrica, după ce a trecut aproape o luna de la montaj. Cu siguranță se vor trimite piesele.
7. În concluzie: recomand Staer Ghencea!!
Madalina Grosu
Madalina Grosu2 ani în urmă
Am avut o experienta plăcută atat cu doamnele din showroom cat si cu echipa de la montaj. Produsele sunt foarte frumoase. O sa revin cu un feedback după un an de folosire.
Locații recomandate