/Bucuresti/Magazin de mobila

Casa Rusu București

36-39 Cora Alexandria Shopping Center, Șoseaua Alexandriei 152, București 051543, România

Casa Rusu București
Magazin de mobila
3.7
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92XV+MV București, România
+40 756 026 350
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
SEOcycle Support
SEOcycle Support2 ani în urmă
Experiență foarte proastă. Interesați doar să vândă, nu interesați de serviciul post-vânzare. Am cheltuit aproape 5000 de lei în pat, noptieră și canapea. Nu voi recomanda.
Melinda Uto
Melinda Uto2 ani în urmă
Un cuvânt - oribil. Nu vom recomanda.
Melania Angela
Melania Angela4 ani în urmă
Unele produse cu preturi bune, insa personalul lasa mult de dorit..... Domnisoara raspunde la intrebari cu mare greutate, se simte foarte deranjata... Ar fi bine sa existe exponate: canapele,coltare,.. care sa poata fi probate. Nimeni nu isi doreste sa cumpere o canapea pe care sa stea ca pe o banca din park....
Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu4 ani în urmă
Oferte si calitate bune, dar nu există flexibilitatea de a putea face modificari la produse sau la culorile mobilierului.
Oana Catalina
Oana Catalina4 ani în urmă
Mobilă drăguță, reduceri, personal amabil. Ofer doar 4* din cauza timpului mult prea lung de așteptare pentru o factură.. 🙄
Marius Catalin Lupu
Marius Catalin Lupu5 ani în urmă
Nu ar trebui nici macar o stea. Serviciu se servire extraordinar de prost.... Trebuie sa scoti informatiile cu clestele de la ei... Vor sa te fure la orice. Spre exemplu eu am cumparat un corp de bucatarie rosu, care a venit fara dublaje pentru ca nimeni nu a precizat ceva despre dublaje. Si acum daca vreau dublajele trebuie s platesc alti bani.... Transportul exagerat de scump. Sincer nu merita... Sa incercati sa ii evitati pe cat posbili. Sunt oameni neseriosi si obraznici.
Iulian Apostol
Iulian Apostol5 ani în urmă
Despre mobila, consiliere nimic de comentat, în schimb despre serviciul TRANSPORT-JALEEE, nu te suna, nu te anunță nimeni, după numeroase telefoane am reușit sa aflu numărul de telefon al șoferului, care bineînțeles nu răspunde, ma suna altcineva și îmi spune ca maxim maxim ora 14 ajung cu mobila, se face 14:30,sun șoferul, nu răspunde, sun la magazin, ma suna șoferul ca o sa ajungă pe15:30_16.Un gust amar, foarte amar, cu oameni în casa așteptind sa vina mobila, a trebuit sa i țin pina au venit cei de la casa rusu, la15:30,concluzia o trageți voi....
Andrei Nichifor
Andrei Nichifor2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea. Un dulap de 2/2 a venit in 3 cutii mari, iar eu a trebuit sa ma chinui singur cu ele ca sa le urc pana la etajul 7. Incredibil de dezamagit de serviciile prestate de casa rusu, pot spune ca e chiar jalnic cum isi tratează clienții. practic ti se pune in brate produsul si trebuie sa te descurci cum poți. Legat de materiale, par ok calitativ, dar difera foarte foarte mult cu pozele de pe site.
Pro: materialele par ok (nu vad diferențe intre ele si unele de la ikea)

Contra:
- transport
- diferențe mari intre produsele de pe site si ce iti vine acasa
- Schițele de montaj sunt făcute foarte prost (trebuie neaparat cineva priceput)
- nu toate componentele au eticheta, ceea ce înseamnă ca pierzi foarte mult timp sa iti dai seama ce piese se îmbină. Risti sa prinzi piese diferite si trebuie desfăcute ulterior

Per total, nu as mai cumpăra niciodată de la casa rusu; acest sfat l-am primit de la multa lume, dar am zis sa încerc si imi pare rau ca am facut asta! Repet, serviciile mi se par jalnice, dea dreptul penibil sa tratezi un client într-o astfel de maniera.

Sper sa va ajute comentariul meu in luarea unei decizii. Mai bine cumpărați de la ikea, macar reușiți sa montați singuri ceva si totul este ambalat eficient si sa nu va rupeți spatele.
Locații recomandate