/Bucuresti/Magazin de mobila

Tandem Fabrica de Mobila

Elite Center, parter, Bulevardul Ghencea 134, București 077025, România

Tandem Fabrica de Mobila
Magazin de mobila
3.2
36 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C28Q+37 București, România
+40 799 994 381
etandem.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Florina1 an în urmă
Recent am achizitionat de la ei un dormitor complet modelul Elios. Design frumos dar folosesc materiale de proasta calitate, emana un miros foarte ciudat care persista multe zile de la montare .Despre pat pot sa spun ca sunt multumita cat de cat (somiera lasa de dorit, nu sta inchisa daca nu are salteaua pe ea) dar despre dulapuri nu. La magazin nu mi am dat seama ca latimea lor este de doar 52 cm, la asezarea umeraselor cu haine usile nu se mai inchid frumos, in mod normal standardul este de 60cm, am sunat dupa ce am ajuns acasa dar era prea tarziu si oricum mi s-a comunicat ca acesta este standardul la ei si ca nu se pot modifica. Glisierele folosite sunt la fel, calitate foarte proasta. In magazin mi s a spus ca sunt cu amortizor, nici poveste, am sunat si mi au spus ca asa sunt si cele expuse la magazin. Poti sa faci unele modificari dar fiecare modificare in plus costa. Cu toate modificările si reducerea primita am ajuns sa platesc 17000 lei pe un dormitor de care nu sunt deloc incantata. Regret ca nu am facut mobila pe comanda la tamplar. Nu as mai achizitiona de la ei. Nu recomand.
Soaredaniela Soare
Soaredaniela Soare2 ani în urmă
Mobila de calitate superioara,putin mai scumpa in comparatie cu ce gasesti la noi pe piata dar isi merita fiecare banut,de la showroom pana la montaj rotul a fost la superlativ,personal de calitate,livrarea la timp. Mai rar gasesti asa ceva pe piata din Romania! Felicitari! Cu respect Kara Daniela
Alexandru Stefan
Alexandru Stefan2 ani în urmă
Am comandat un pat Kaleo, de perete, si am fost mai mult decat multumit si de promptitudinea livrarii, montaj exemplar, cat si de calitatea materialelor. Am avut emotii citind pe aici ca nu se face livrarea la timp, ca ar veni o parte din tapiterie cu velcro. Nici pomeneala! totul a fost ireprosabil! nota 10! RECOMAND!
Andreea N.
Andreea N.2 ani în urmă
Prompți, serioși, implicați, de la consilieri vânzări, producție, până la echipa de montaj. Respectă termenele estimate, produsele sunt de calitate și personalul foarte ok!
Recomand!
Alex
Alex2 ani în urmă
Am dat o stea pentru urmatoarele motive. Desi mobila este de calitate ok. Am fost sa vad Dulapul din HomeDesign Mall Ghencea Bucuresti. L-am vazut, mi-a placut asa ca am hotarat sa o iau pe cea expusa in Showroom. Mi s-a spus ca mobila conform contractului va veni in 30 de zile la mine, livrata si montata. Domnul din showroom mi-a spus la momentul acela, cand am vazut mobila, dupa ce am hotarat sa o si achit ca va veni mai mult ca sigur mai repede. In 1 saptamana jumate, 2 maxim, motiv in baza caruia am decis sa o luam. Avand nevoie destul de urgent de mobila, nu este foarte comod sa stai cu toate hainele in pungi si pe jos. M-am gandit ca fiind deja mobila in showroom, luand-o fix pe aia or sa se miste intr-adevar repede. Eh mobila a ajuns la 3 zile dupa termenul din contract. Adica dupa 33 de zile. Pe motiv ca nu putea pleca dulapul din showroom pana nu vine altul sa il inlocuiasca. Pe parcurs am tot sunat la ei sa vad ce si cum, si mi se spunea ca nu stiu ce camion este blocat la granita, dar ma asigura ca vine in perioada din contract. Nu au venit nici in 2 sapt cum am fost informati in showroom (motiv si pt care l am luat pe ala de la ei) dar nici in termenul din contract. Deloc profesionisti. Mobila in schimb calitate ok si echipa de montaj foarte buni si amabili. Pt asta merita steaua pe care am dat-o. Aveti grija cu ei.
Fabiana Nita
Fabiana Nita2 ani în urmă
Mobila pentru o primă vedere(este abia o săptămână de la primire) si serviciul de montare a fost , însă serviciul de livrare și personalul ce se ocupă de vânzări și cel ce se ocupă de client lasă foarte mult de dorit. Nu își respectă promisiunile si clientii. Deși în showroom (Bucuresti-Ghencea) ni s-a spus ca deși termenul de livrare este de 30 de zile datorită faptului ca am luat șifonierul expus va ajunge la noi intr-o spatmana jumate maxim 2 . Însă șifonierul a ajuns mai tarziu chiar decat termenul de livrare cu 3 zile. Iar întârzierea de doar 3 zile este datorită faptului că am sunat de catea ori la ei pentru a întreba ce se intampla. Din pacate a fost un fel de telefonul fara fir, nimeni nu știa nimic si dădeau vina unul pe altul. La întrebarea daca il voi primi chiar in ultima zi mi s-a rapsuns un da destul de agresiv. Sunt neseriosi, nepunctuali și nu respectă clientul,nu am primit nici măcar un telefon de sucze pentru întârziere,nerespectarea contractului lasand la o parte vorbele goale ale reprezentantului din showroom si faptul ca nu le a păsat de client. Din nevoie pentru ca nu este comod ca stai cu toate lucurile prin casa am acceptat mobila, nu sunt dispusă sa ii mai astept inca 60 de zile pentru a mi putea înapoia bani, sau chiar mai bine având în vedere faptul prezentat . Dar cu siguranță servicile lasa de dorit ,nu recomand si nu voi mai achiziționa nimic,imi pare rau ca le am oferit incredere si bani unei companii ce nu merită!
Enache elena
Enache elena2 ani în urmă
Recomand cu încredere ,părerea mea că recenziile negative sunt doar din răutate, înainte să cumpăr mobila pentru casă am vizitat mai multe showroom-uri şi singurul care mia atras atenția pentru calitatea superioară față de restul şi disegner-ul modern a fost Tandem ,în ciuda recenziilor negative am ales să comand la ei şi au fost foarte drăguți şi profesionali de la început cu toții, de la vînzători şi băeți de la montaj, mobila este exact ce am comandat totul perfec şi fără defecte, cu siguranță pe viitor voi apela tot la ei!!!
Multumesc frumos echipa Tandem!
Corneliu Toma
Corneliu Toma2 ani în urmă
Am comandat un pat de 120cm care nu a fost ieftin deloc, nu am ce sa comentez, a sosit și este ok, dar cred ca este făcut cu cele mai ieftine materiale, emana niște mirosuri greu de suportat, sincer cred ca ar fi trebuit sa fac achiziția vara ca să pot sta cu geamul deschis.
Cred ca este o problema reală legata de materiale folosite, nu este primul pat sau mobilier adus în casă, dar ca acesta nu am mai avut.
Beniamin Tudor
Beniamin Tudor2 ani în urmă
Dezamagitor cand vine vorba de procesul de recrutare in privinta angajarii. A fost o experienta total neplacuta si cumplit de neprofesionala. Ma bucur ca nu lucrez pentru o asemenea companie cu reminescenta comuniste.
Locații recomandate