/Bucuresti/Magazin de mobila

Casa Rusu -Depozit

Bulevardul 1 Decembrie 1918 3, București 077085, România

Casa Rusu -Depozit
Magazin de mobila
3.9
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5JF+GM București, România
+40 759 046 701
casarusu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Iurii Cebotari
Iurii Cebotari2 ani în urmă
comod calitativ.
Băieți reacționează rapid
Adrian atanasiu
Adrian atanasiu2 ani în urmă
Mobila la preturi corecte
Alin Afronie
Alin Afronie4 ani în urmă
Niste nesimțiți de angajați, orice le ceri te iau tare :DAR CE NU STIATI CE LUAȚI, DAR NU AM,NU ȘTIU ,ETC.Vorbesc urât si foarte indolenti.
Marius Matei
Marius Matei5 ani în urmă
Nu ma asteptam sa cumpar o bibliotecă fara mânere la usi si fara găuri ca sa o pot asambla,. M-AM intors la magazin si mau pus sa cumpar mânere ca se vand separat dar nu schriea nicăieri acest lucru si cea montată in magazin avea mânere (: si nici bibliotecă nu au vrut să o primească înapoi nu recomand Casa Rusu
Alexandru Dinca
Alexandru Dinca5 ani în urmă
Am ridicat astazi 26. 01. 2019 coletele care contin un cuier comandat la magazinul Casa Rusu de langa Targul Auto Vitan. Foarte receptiv personalul de la depozit . Am fost servit imediat desi am ajuns chiar in perioada de pauza. (12-13).Am cerut sa vad in pachet oglinda( sa nu fie sparta). Au reactionat imediat desigiland pachetul si au scos componentele pana au dat de oglinda ,a fost ok si a resigilat pachetul. Sa mentionat operatiunea pe factura. Profesionisti, atenti,receptivi . Isi fac treaba bine. Bravo lor.
Mai greu e acasa la asamblarea produselor. Nu e chiar asa usor.
Pana la urma toate bune. Produsele Casa Rusu ,merita banii. Recomand.
Bunea Ioan
Bunea Ioan6 ani în urmă
Sunt dezamagit,
Am achizitionat un dulap tip Nero D5 si o comoda de la magazinul din Colentina. Dupa deschiderea pachetelor am constatat ca, oglinda de pe usa principala de la dulap este crapata la un colt. Deasemenea, in loc de doua tipuri de balamale codurile; 10167 si 10168, am primit numai balamale de tipul 10168. In acest caz nu pot fixa usile laterale, cele fara oglinda care se prind cu balamale de tipul 10167.
Am luat legatura cu magazinul, am completat o reclamatie si m-au pus sa timit si un mail cu poze. Am facut acest lucru si nu am primit un raspuns clar din partea firmei, cand va fi solutionata problema.
Este posibil sa mai lipseasca si alte piese deoarece nu am scos inca dulapul din pachete dupa ce am constat ca este sparta oglinda pentru a nu da vina pe mine, desi ei au zis in mail ca pot monta dulapul fara usi.
Schemele de montaj prost făcute, greu de înțeles.
Pandelea Marius
Pandelea Marius2 ani în urmă
Am fost tratat de angajatii de la depozit parca furasem canapeaua care ma costat 1800 lei. Degeaba iesti tratat in magazin, ca un potential client, daca la depozit aveti pe cei doi angajati care au fost la serviciu, in data de 31.10. 2020. foarte nesimtiti.
Magda Neagu
Magda Neagu2 ani în urmă
Frumoase modele practice si preturi pe masura
Locații recomandate