/Iasi/Magazin de geamuri

MatHaus Iasi

Strada Mitropolit Varlaam nr. 20B, Iași 700197, România

MatHaus Iasi
Magazin de geamuri
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HVP+JC Iași, România
+40 232 421 500
mathaus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Cristian Dumitriu
Cristian Dumitriu2 ani în urmă
Magazin ce a ajuns de râsul curcilor.
Fac comanda într-o joi de 4 produse, 4 benzi rigips, 4 placi rigips, 2 găleți de glet și 30x colțare. Toate să depășesc suma de 400 lei pentru transport gratuit, surpriza, după lăsarea comenzii vad că era inclus și o taxa de 50 lei pentru livrare.... Treacă meargă.. după ceva timp primesc sms....3 livrări din 3 locuri diferite... Să cad jos, trebuie sa aștept trei curieri cine știe când o veni.
Sâmbătă după un ora 10 primesc un SMS că dacă se poate face o livrare și dacă sunt acasă, sun și spun că nu sunt și rămâne pe luni dimineață.
Luni dimineață la 8 mă trezesc cu un camion Arabesque cu livrare 4 benzi rigips.. Doar atât.
Toată ziua de luni risipită și materialele nu au ajuns nici după 4 telefoane, nimeni nu știe când și unde și cine trebuie sa le trimeata...
Cu alte cuvinte.. Plătiți transportul in alta parte dar poate primirii mai repede și cu un singur transport
Geta b
Geta b2 ani în urmă
Dezamăgire totala. Nu recomand acest magazin unde găsești angajați neprofesioniști,dezinteresați si lipsiți de motivație (probabil că salarizarea o fi cauza!!! ). Am stat jumătate de oră la raionul DECO să apară un vânzător dar nu a mai apărut nimeni. In incercarea de a găsi pe cineva să mă ajute am intalnit doar lipsa de amabilitate, as zice chiar reproș că întreb dacă este cineva la acel raion. Așa că am renunțat să mai cumpăr și cred ca nu voi mai intra in acest magazin .
Cherry Cream
Cherry Cream2 ani în urmă
Acum 2-3 săptămâni nu era solicitat certificatul verde, dar azi, din senin, agentul a pretins așa ceva.
Adică, asta funcționează după cheful Mathaus, nu?
Andreea Jinga
Andreea Jinga2 ani în urmă
Am găsit tot ce am avut nevoie. Preturile sunt ok, iar angajații sunt amabili si dornici sa ajute. Recomand chiar si pentru cumparaturi rapide. O experiență plăcută!
Mad Jashin
Mad Jashin2 ani în urmă
Angajatii foarte ok. Am fost sa cumpar niste vopsea si niste dibluri.
Baiatul cu vopseaua chiar super ok mi s-a parut. A venit cu mine, mi-a raspuns la toate intrebarile, super. Cu diblurile nu prea a fost cine sa ma indrume, dar am apreciat ca totusi au incercat cat au putut.
La lemn preturile mi se par putin cam mari, de asta am luat din alta parte.
Acum am pus ochii pe un pal dragut, urmeaza sa vad cam cum sunt serviciile de debitare si cantuire.
Daniel Pavaloaia
Daniel Pavaloaia2 ani în urmă
Angajati bine pregatiti, atat pe raion cat si la serviciul livrari! Am revenit, dupa 3 luni de la experienta anterioara si am beneficiat de aceleasi servicii de calitate! Felicitari si fiti tot mai buni!
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
Dezordine pe raioane, angajații stau și se uită la tine de parcă ai venit la furat. Nu se respectă normele de securitate a muncii, angajații erau ridicați pe ghearele utilajelor.
Adelina C
Adelina C2 ani în urmă
Un magazin in care am găsit ceea ce am căutat. Personal amabil. Pare părăsit, fara clienți, personal puțin. Am ajuns de 2 ori acolo și am găsit ceea ce nu am găsit la Dedeman. Bravo Mathaus!
Locații recomandate