/Iasi/Magazin de geamuri

Lems

Calea Chișinăului nr.23, Iași 700259, România

Lems
Magazin de geamuri
3.6
323 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXX+H8 Iași, România
+40 735 900 606
lemet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Dana Pirvu
Dana Pirvu2 ani în urmă
Magazinul arata bine din exterior. Daca ar fi avut si programul corect afisat pe internet, poate am fi putut sa intram sa apreciem si calitatea si preturile produselor.
Baciu Costi
Baciu Costi2 ani în urmă
Sâmbăta 22 Mai 2021 am venit sa ridic o saltea. Am platit pe cineva sa vina cu o masina de marfa ca sa o pot transporta. Aici, surpriza! Cei de la depozit de unde trebuie sa iau produsul au programul de Luni-Vineri. Mulțumesc Lem's pentru transparenta si pentru ca mi-ați comunicat si acest mic detaliu. 👎
Daniel morosanu
Daniel morosanu2 ani în urmă
aroganta maxima a (unor)angajati Lems, acaju locatia Chisinaului, Iasi...desi am cumparat de la ei de o suma importanta...managerul magazinului se comporta si vorbeste cu clientii ca si cum le/ar face un favor...clar nu voi mai cumpara de acolo....produsele sunt acceptabile la un pret decent...
Catalin Rosu
Catalin Rosu4 ani în urmă
Canapele utilizate doi ani și două luni,numai ce-au ieșit din garanție.Folosesc produse de proastă calitate.Pe ambele canapele am dat 5500 ron.
Ionut-Mihai Burlacu
Ionut-Mihai Burlacu4 ani în urmă
Am fost de câteva ori. Găsești o gamă variată de produse de mobilier ce sunt de calitate.
Razvan Ichim
Razvan Ichim5 ani în urmă
Mobilă pentru toate genurile pretul destul de ok
Razvan Oprea
Razvan Oprea2 ani în urmă
Produsele sunt ok, dar personalul si politica firmei lasa de dorit. Astept 8 saptamani pentru o canapea, in loc de 4-6 cum era precizat initial, pentru a mi se comunica ca are defect si ca trebuie retrimisa in fabrica. Astept inca 4 saptamani si vine asamblata, fiind nevoit sa o transport cu o dubita. Bineinteles ca nu m-au ajutat cu transportul sau sa fi primit vreun discount. Mare grija ca pe factura scrie super mic intr-un colt ca pot intarzia cu produsele cat vor ei.
Nu recomand decat ca ultima solutie!
Andreea Roxana Herciu
Andreea Roxana Herciu2 ani în urmă
Nu merita nici măcar o stea, am bifat una pentru că nu mă lăsa altfel sa postez. Am achiziționat o măsuță Contur la care prima data sticla era mai groasă și mai mica, am așteptat 3-4 săptămâni sa ne trimita una noua , am returnat măsuță defecta, am ridicat o noua măsuță care avea lipsa o piuliță sertizabila și ghinion ,sticla nu se potrivește din nou.Important e că ei au banii in cont, iar noi stam cu o măsuță pe care nu o putem utiliza de mai bine de o lună.
Locații recomandate