/Iasi/Magazin de geamuri

SC CALORY SRL

IASI, COM. TOMESTI, Tomești 707515, România

SC CALORY SRL
Magazin de geamuri
2.3
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
4PJ3+FM Tomești, România
+40 232 229 602
calory.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Raluca
Raluca Raluca6 ani în urmă
Constantin Lisman
Constantin Lisman2 ani în urmă
Nu recomand nimănui experiența cu această companie, daca puteți, feriți-vă de acest business! Din pacate, mai putin de o stea nu pot da, ca mi-as dori sa pot face acest lucru.

Total dezamagit de experienta cu această companie, in special de cea cu proprietarul, care pare sa fie tipicul de "patron roman", care dacă are niște utilaje și câțiva oameni in subordine, se crede "buricul pământului". Sincer, nu am fost tratat nicăieri in tara sau in lume, de un șef, cu o atitudine de atât dispreț, cam de stilul băiețașului crescut în cartier.

Am ajuns printr-o recomandare aici, insa sunt total dezamagit. Pe site veti gasi informații ca se ocupa si de vopsirea sticlei, insa calitatea lasa de dorit, atât la nivelul tăierii sticlei, cat și la vopsirea acesteia.
Am avut de realizat o sticla colorata cu un decupaj in ea, pentru living, in zona TV-ului, pe care "renumita firma" nu a fost in stare sa o faca. Nu mai vorbim de întârzierea comenzii, asta ar fi fost ultima problemă in cazul meu.
Am acceptat sa imi faca sticla din 4 bucăți, insa nici macar aceasta nu a fost realizată corect, calitatea tăierii sticlei fiind proastă, pana si eu in copilărie tăiam cu un diamant sticla cam la acelasi nivel. Vopsirea este si mai proastă, calitatea vopselei sau tehnica lasa de dorit. Desi am folosit un silicon neutru, special pentru sticlă vopsita si oglindă, dupa montaj au aparut urmele siliconului prin vopsea (a se vedea pozele).

Vreau sa precizez ca am reușit sa fac sticla cu acest decupaj, dintr-o singură bucată, vopsită corect, fara imperfecțiuni, la concurența lor, la compania Giba-Glass.

Mergeți la cei de la Giba Glass, sunt cu 10 clase peste ei, mult mai profesioniști din toate punctele de vedere!

Haideți sa lăsam această firma sa taie sticlă pentru prieteni, cunoscuți, sau cei care mai pun sticla in "cheder la balcon", ca in anii 90'.

Sa va fie rușine de modul in care va tratați clienții!
Iulia Postovanu
Iulia Postovanu2 ani în urmă
Nu ma asteptam sa raman cu o experienta total neplacuta, mai ales ca am ajuns prin cateva recomandari aici. Comanda a fost plasata, mi-au confirmat un termen de livrare a pieselor. Am revenit in saptamana in care ne-am inteles sa ridicam comanda, mi s-a zis ca nu are cum sa ne ofere obiectele in saptamana aceea, ca la sfarsit de saptamana sa renunte in totalitate la comanda.
Este o lipsa de profesionalism ca beneficiarii sa traga de executanti, sa fie nevoie sa se revina cu mai multe telefoane ca sa primeasca raspunsuri, si intr-un final sa fie si lasati balta inchizandui-se telefonul in nas. Iar lipsa de responsabilitate fata de niste angajamente afecteaza direct lucrarile oamenilor care au avut increderea sa ii contracteze, si lipsa lor de seriozitate a dus la intarzierea proiectului cu doua saptamani, intarziind si contractarea necesara a altui executant.

Si-or face oamenii treba, dar atitudinea total nepotrivita!
Nu recomand.
Locații recomandate