/Bucuresti/Magazin de geamuri

Porta Design Invest SRL

Șoseaua Ștefan cel Mare 56-58, București 020151, România

Porta Design Invest SRL
Magazin de geamuri
3.6
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F429+R8 București, România
+40 730 999 696
usi-de-interior.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Pricope
Georgiana Pricope2 ani în urmă
Am achiziționat 6 uși de interior si 1 usa pentru intrare in apartament suntem foarte mulțumiți, arata totul impecabil. Personalul foarte amabil, au livrat și montat ușile mai devreme decât termenul stabilit inițial și în prealabil am fost anunțați telefonic, am căzut deacor cu ora și ziua montajului. Ne bucurăm ca am ales ușile Porta.
Mihai Stoian
Mihai Stoian2 ani în urmă
Am comandat 6 uși de interior tip DRE și una de exterior. Nu am ce reproșa privind calitatea ușilor interioare și a modului în care s-au făcut montajul, exceptând faptul că a fost nevoie de o intervenție ulterioară pentru montarea a 2 saibe pentru înălțare in cazul celor 2 uși ce aveau praguri, deși specificasem că se vor monta praguri.
Andreea Stefanescu
Andreea Stefanescu2 ani în urmă
O experiență plăcută. Am primit informații foarte bune încât m-au ajutat sa iau o decizie corectă. Foarte prompți, recomand colaborarea cu aceasta firma.
Pavisor2004
Pavisor20042 ani în urmă
Am luat legatura cu aceasta firma vazand anuntul pe internet, s-au prezentat la masuratoare foarte repede,2 zile mai tarziu au si venit sa monteze usile comandate,foarte formali,personal calificat si foarte ordonati dupa montarea usilor 12 la numar, au lasa totul foarte curat, recomand cu incredere maxima, o sa mai colaboram si in viitor
Alexandra Matei
Alexandra Matei2 ani în urmă
Nu recomand!

I-am contactat pentru o oferta de 11 usi (>5000 euro achitați) au fost foarte promti la ofertare și încasarea plății. Ulterior s-a venit la măsurători iar la una din usi au măsurat greșit (deși totul era deja finisat si nu se mai făceau modificări). La montaj nu au venit cu toate ușile deși la telefon nu s-a comunicat acest lucru doar la fata locului însă au cerut toată diferența de plata (pe ceva ce oricum nu au livrat). In aceeași zi când au constatat ca la o usa s-a măsurat greșit au cerut sa achitam un alt toc de usa pentru o noua comanda (ceea ce nu am făcut întrucât măsurătorile au fost efectuate de “patronul” acestei companii). Intr-un final după lungi discuții au decis sa subțieze tocul si sa încerce sa îl monteze așa.

Au venit ulterior cu tocul subțiat si usa lipsa de la montajul initial. Nu a trecut o luna si deja o usa nu se mai închidea. Le-am solicitat sa vina sa constate si sa repare usa. Atunci mi s-a comunicat ca nu pot veni in fiecare luna si la următoarea intervenție voi plăti deplasarea si reparația ușilor.

Va anunț ca am un contract semnat cu o garanție de 3 ani si o extra garanție de 2 ani pt ca am fost de acord sa achit o taxa de 250 lei / usa pentru montaj.

La nici un an de la achiziție mai exact la finalul lunii Iulie una din usi nu se mai inchide. Am recontactat aceasta firma care mi-a spus de la telefon ca pentru deplasare si reparație voi achita taxa, deși, repet, am un contract cu garanție. “Patronul” a blocat nr de telefon astfel încât sa nu il mai poți suna.

După mai multe apeluri au trimis o echipa la fata locului cărora le-a spus clar sa nu se atingă de nimic (sa nu între in casa) pana nu achitam suma de 250 lei (suna ce a fost percepută la montajul ușilor pentru fiecare usa in parte) întrucât ei nu fac întrețineri gratis.

Va anunț ca nu v-am chemat sa le ștergeți de praf ci sa reparați ceva ce nu s-a stricat datorită utilizării.

Nu recomand!
Bianca-Lidia Gherasim
Bianca-Lidia Gherasim2 ani în urmă
Am cumparat 2 usi interioare Porta Doors din gama Londra. Prima usa a fost montata cu 1 an si jumatate in urma, usa de bucatarie, de care sunt foarte multumita, iar a doua recent, in urma cu 3-4 luni cred, maxim. Daca la prima usa, echipa care mi-a montat-o a dat dovada de profesionalism si si-a facut treaba exemplar, nu pot sa spun acelasi lucru si despre cea de-a doua echipa. Care mi-a montat usa stramb, astfel usa nu sta deschisa pe loc, fie se duce spre perete fie se inchide. Au pus foarte multa spuma in partea de sus a tocului, astfel tocul s-a curbat putin, nu mi-au reglat balamalele, usa nu se inchide complet si nu au pus acele "dopuri albe" care acopera spatiile goale de la toc.

Update: am fost contactata de un angajat Porta Doors si au trimis o echipa pentru a remedia situatia cu usa. Acum usa se inchide perfect si sta deschisa pe loc. Foarte multumita!
Ana Lungu
Ana Lungu2 ani în urmă
Am cumparat usi interioare Porta Grande pt apartament in 2017. Nu recomand.
Eu nu voi mai cumpara alta data, pt ca:
1. Usile nu merita pretul pe care l-au avut. Izoleaza fonic destul de ok, cred.
Dupa 3 ani le scartaie clanta sau broasca la toate. Cerusem clantele aceeasi culoare cu balamalele, dar au venit diferite. In plus, la unele usi jumatate de balama e argintie, jumatate aurie. (Promisesera ca ne dau "imbracaminte" pt balama ca sa rezolve nepotrivirea, dar n-am mai primit)
2. Montajul nu a fost facut ok (am avut un perete necorespunzator, dar nu chiar la toate cele 8 usi..)Numai 2 usi raman in pozitia deschis in care le lasi, restul se inchid sau se duc spre perete. Tocul de la bucatarie a cazut dupa cateva luni..
Le-am pastrat asa pt ca au venit oricum in 2 luni de la comanda, si trebuia sa ne mutam in noul apartament..
Ionut B
Ionut B2 ani în urmă
Usile sunt de proasta calitate. Montajul a fost facut in bataie de joc. Au zgariat o usa si au incercat s-o repare dupa montaj. Usa metalica Maco s-a blocat in prima luna dupa ce a fost montata de ei. Poze atasate sa va convingeti singuri de calitatea indoielnica a lucrarii. Nu va luati usi porta doors daca nu vreti usi montate prost. Sunt niste amatori. Doamenel de la birou au trat subiectul in sictir cand am incercar sa discut cu ele despre problema.
Locații recomandate