/Bucuresti/Magazin de geamuri

INOWGSM.ro

INOWGSM.ro
Magazin de geamuri
4.6
79 recenzii
8 comentarii
+40 21 434 4669
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Mihalache
George Mihalache5 ani în urmă
Locatie buna si primitoare. Am cumparat un cablu type-c si o folie de sticla. Cablul a fost scump dar pare de calitate, insa folia este de slaba calitate, am si aruncat-o. Stramba, netaiata exact.
Update : Am achizitionat folia de sticla pentru LG Q8 2017.
Paul Zoţ
Paul Zoţ5 ani în urmă
Am fost foarte placut impresionat de faptul ca mi-au inlocuit un produs care s-a defectat dupa cateva luni, dar aflat inca in garantie, cu unul nou, fara a-mi cere vreo dovada a defectarii.
Stefan A
Stefan A5 ani în urmă
M-au surprins în mod deosebit prin atenția acordată clientului.
Nu este simplă amabilitate, cei de la iNOWGSM au răbdare să asculte clientul pentru a-i înțelege problema și pentru a găsi soluții de rezolvare.
Felicitări, sunteți o "oază" plăcută în România !
PAUL DRAGOMIR
PAUL DRAGOMIR5 ani în urmă
Se ajunge ușor, dar daca alegi pe jos ar trebui sa arate traseul pe partea stingă a bulevardului. Oricum este ok se ajunge ușor și datorită reclamei firmei foarte bine poziționată. Felicitări.
Raul m.
Raul m.6 ani în urmă
Foarte multumit de modul in care aceasta firma intelege sa trateze un client, profesionalism la standarde inalt de la primul contact pana la final.
Am comandat a doua oara de la ei huse Spiegen Rugged Armor care ofera o foarte buna protectie dar si un design superb si grip bun. Recomand cu caldura atat produsul cat si compania.
Alexandru Robert
Alexandru Robert6 ani în urmă
Am comandat de la ei o husa Spigen care desi a fost mai scumpa decat pe Mobiledirect de unde o comandasem initial si unde am returnat-o a-2-a zi pentru ca era un fake de 3 lei, aici a fost originala si asta merita fiecare banut. Coletul a ajuns a-2-a zi foarte bine ambalat. Recomand, cumparati cu incredere!
Cristi Pop
Cristi Pop6 ani în urmă
Sunt posesorul uni service GSM pana acum cateva luni da era un magazin ok acum este jale nu recomand nimanui acest magazin am dat o stea nu pentru ca merita dar altfel nu poti sa comentezi..........aici nu este vorba de nici o garantie este in van aceasta replica GRATISSSS replica pe care o tot repetati un client asteapta dupa prima comanda are rabdare si pana mi se schimba produsul dar cand si a doua oara vine la fel si GRATIS este scump pentru ca eu am pierdut acel client comentarii de genul ce husa frumoasa sau ce incarcator bun sant in zadar alea le gasesti la ori ce magazin chinezesc si blocarea contului meu este tot un semn super din partea voastra ce traim in COMUNISM nu mai are dreptul omul la opinie ORI CUM IN CLIPA IN CARE AM LASAT PRIMUL COMENT AM STIUT CA MI SE VA BLOCA CONTUL SI SANT UN CLIENT CARE AM COMANDAT DE PESTE 10.000 DE LEI NU UN INCARCATOR SUPER BUN SAU O HUSA FRUMOASA
Osecundastau asa
Osecundastau asa2 ani în urmă
Un magazin inexistent, nu răspunde nimeni la telefon de 2 zile. Nici măcar o stea nu merita
Locații recomandate