/Bucuresti/Magazin de geamuri

ClaroCafe

Strada Mihai Eminescu 123, București 020082, România

ClaroCafe
Magazin de geamuri
4.7
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W6+QR București, România
+40 721 232 865
clarocafe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Razvan Zaharia
Razvan Zaharia2 ani în urmă
Cafea de nota 10, oameni de nota 20! Racomand!
Adrian Baicea
Adrian Baicea2 ani în urmă
Nu recomand. Un espressor De'Longhi Icona Vintage nu reuseste sa faca o extractie corecta din cafeaua macinata la ClaroCafe Roastery (probabil pentru ca nu este corect macinata). Am preparat la espressor cafea PÅTÅR de la Ikea, Davidoff, illy, CarteNoire adusa din Franta, fara probleme. Poate espressorul meu nu este suficient de "gourmet"...

Mai deranjant a fost raspunsul celor de la ClaroCafe la sesizarea trimisa de sotia mea. In loc sa incerce sa rezolve cumva situatia descrisa (nu ma asteptam sa vina un angajat la noi acasa si sa ne prepare o cafea, dar puteau sa ne invite la o cafea la ei si sa ne demonstreze ca au macinat cum trebuie cafeaua), practic am ajuns sa renuntam pe parcursul discutiei pentru ca se parea ca noi suntem vinovati ca nu stim sa facem o cafea corecta la espressor.

Altfel, cafeaua probabil este de buna calitate, pacat insa ca nu o putem savura si acasa...

UPDATE: situatia este din aprilie 2021. Sotia v-a trimis si video pe youtube cu situatia intampinata. Problema nu era aroma/prajirea cafelei ci faptul ca nu am reusit sa facem o extractie la espressorul nostru. Am incarcat si o imagine ca sa nu para ca bat campii pe aici...
Mihai Claudiu
Mihai Claudiu2 ani în urmă
Capuccino super delicious 😊😊😊😊👌👌👌👌👌👌
Bogdan Bejan
Bogdan Bejan2 ani în urmă
Espresso delicios! Deși ar fi mai comod sa comand prin curier, apreciez mereu ospitalitatea cu care sunt primit, recomandările barista și discuțiile despre cafeaua de specialitate. Iar clienții espressomani cu atât mai mult sunt privilegiați cu oferte speciale.
Florin Cristea
Florin Cristea5 ani în urmă
Cafea proaspătă servită cu talent dar din păcate un pic neserioşi cu programul. Se întâmplă des să ajung aici în timpul orelor de lucru și să fie închis. Poza atașată e făcută Sâmbătă în jurul orei 12 când trebuia să fie deschis între 9 și 18 conform afișului dar lacătul era pus pe ușă.
Seo Maxim
Seo Maxim5 ani în urmă
Foarte buna cafea! Cafea proaspat prajita. Cea mai buna!
Cristiana Thivolle
Cristiana Thivolle2 ani în urmă
Este pur și simplu cea mai bună cafea de specialitate din câte am încercat. Și am încercat mai tot ce livrează în București, pentru că îmi place să experimentez. Dar m-am întors mereu la Claro pentru că este incomparabilă.
Mereu constanți în ceea ce privește calitatea, livrările sunt prompte și conforme de fiecare dată.
Dan M.
Dan M.2 ani în urmă
Cafea de origine, facuta foarte profi, cantarite boabele, macinate, folosit distribuitorul de cafea, tampat si apoi extractia. Eu am ajuns acolo in drum spre altceva, si nefiind din Bucuresti nu stiam la ce sa ma astept, dar a fost o surpriza placuta. Adevarat barista baiatul de acolo. Recomand!
Locații recomandate