/Cluj/Magazin de fructe

Crama Noastră

Strada Ion I. C. Brătianu 35, Cluj-Napoca 400079, România

Crama Noastră
Magazin de fructe
4.8
175 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9V+JR Cluj-Napoca, România
+40 753 017 753
cramanoastra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan Pop
Ioan Pop2 ani în urmă
As putea sta o zi in magazin si sa nu ma plictisesc. Foarte faini si oamenii, pasionati care stiu ce vand.
Madalin Stancu
Madalin Stancu2 ani în urmă
Super de ajutor, eu nu sunt cunoscator dd vinuri si aveam nevoie sa cumpar un cadou special pentru niste prieteni. Fata de la Cramă m-a ajutat cu o grămadă de informatii utile. Recomand!
ADRIAN CHIRCU
ADRIAN CHIRCU2 ani în urmă
Personal amabil și cunoscător! Vin de calitate!
Locul ideal pentru cumpărarea unei bune sticle de vin!
Rares Porc
Rares Porc2 ani în urmă
O oaza de ideei și gusturi rafinate, atent selecționate, expuse sub semnul zambetelor.

Personal maturat, inspirat și care aduce o pată de culoare extrem de binevenită in aceasta zona !

Cupajul cramelor expuse este de altfel unul bogat, pe cât de diversificat pe atât de inspirat si de acea îmi permit sa vin cu o recomandare considerând Crama Avincis ca fiind una care nu ar trebui sa lipsească din portofoliul nici unui wine-shop românesc.

Considerând tradiția vinului produs în tara din care domnisoara aleasa de către administratori cu scopul de a ajuta clientela în a lua decizi, țin sa subliniez încă o dată faptul ca au fost extrem de inspirați și vreau sa îi felicit cu această ocazie.

In uino ueritas!
Luci procardia
Luci procardia4 ani în urmă
Top top. Am fost întâmpinat de un somelier priceput in vinuri autohtone, care mi-a arătat 3 vinuri necunoscute pt mine. Astept cu nerabdare sa le gust. Am simțit ca am cu cine ma intelege in acest domeniu. Selectie impresionanta de vinuri românești, f bine alese. De revenit cu încredere.
AlinAndrei Rat
AlinAndrei Rat6 ani în urmă
Un magazin pentru iubitorii vinului bun , aici se gasesc vinurile cele mai celebre.
Vinuri pentru toate gusturile .
Vinuri de la cele mai renumite podgorii.
Aici se gasesc si vinuri pentru evenimente , vinuri cu un pret mai mic.
Este situat in zona centrala , accesibil foarte usor.
Magazinul este foarte frumos amenajat.
Paul Marcu
Paul Marcu2 ani în urmă
Buna ziua. Am fost cu cateva ocazii la degustari de vin organizate de dvs, si a fost o placere.
Astazi insa a fost o experienta neplacuta la magazinul crama de pe str. I. C. Brătianu 35. Am intrat in magazin 2 persoane - 2 clienti, in timp ce dvs ati facut consiliere unui al 3-lea client. Trecusera 10 minute pe ceas, dar intelegand ca e o comanda putin mai mare am asteptat politicos sa finalizati comanda in curs. Totusi dupa mai mult de zece minute de asteptare, si dupa ce clientul respectiv a si platit comanda, s-au continuat povestile, desi ceilalti 2 clienti asteptau/asteptasera sa le fie onorata alegerea. E de apreciat faptul ca acordati o atentie deosebita unor clienti in consiliere, totusi din perspectiva celor care asteapta in magazin cu alegerea facuta, este o experienta extrem de neplacuta. Iar la sfarsit cand v-am zis ca ne cerem scuze dar nu ne mai permitem sa asteptam, raspunsul dvs a fost "ok, cu drag", in loc de scuze. Cred ca ar trebui sa gasiti o modalitate sa gestionati un pic mai elegant aceste situatii de asteptare. Cu stima

Even though it has been a pleasure when you did organize wine tastings, it has been an unpleasant experience at the shop.
It is unpolite to keep customers waiting with their choices made, until you finish a 15 minute conversation with the customer in front. I don't want it to be a negative review, but a simple and sincere complaint, because the experience should improve for other customers. Thank you
Ciprian Sas
Ciprian Sas2 ani în urmă
Magazin specializat pe vinuri dar nu numai. Primesti sfaturi avizate, detalii si sugestii pentru cea mai buna alegere. Preturi bunicele tinind cont ca expertiza are costurile ei.
Locații recomandate