/Cluj/Magazin de fructe

Flavianda

Calea Dorobanților 55, Cluj-Napoca 400000, România

Flavianda
Magazin de fructe
4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJF4+8G Cluj-Napoca, România
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 5–22
Marți: 5–22
Mirecuri: 5–22
Joi: 5–22
Vineri: 5–22
Sâmbătă: 5–22
Duminică: 5–22
Scrie o recenzie
RADU LAZAR
RADU LAZAR2 ani în urmă
Nu cunosc
O a s e
O a s e2 ani în urmă
Se poate și mai bine
Bogdan S.
Bogdan S.2 ani în urmă
Foarte bine plasat...
Alexandra Bob
Alexandra Bob2 ani în urmă
O stea pentru personalul jalnic și needucat care este deranjat de faptul că clientul dorește să cumpere și defapt să facă profit magazinului, care își dă ochii peste cap în fața clientului. Mi-aș dori sa fie date afară două acrituri, numite ,,vânzătoare" și de asemenea, să fie tratate de către vânzătorii din alte magazine, asa cum tratează și ele clienții
Zenu1976
Zenu19763 ani în urmă
O gama larga de produse bio eco
Oanamaria Muresan
Oanamaria Muresan4 ani în urmă
Sunt clienta zilnica la magazinul din Baci și sunt multumita de aprovizionarea magazinului dar, când personalul îți răspunde cu expresia,,nu am timp,, pentru a doua oară cred că ar trebui sa se ia niste măsuri din partea celor care conduc această firmă.
Flavia platon
Flavia platon5 ani în urmă
Buna ziua.

Am rugamintea sa mai supravegheati personalul din cand in cand, fiindca nu este admis sa lucrezi cu clientii si sa ai un comportament nerespectuos si arogant, ce te face sa iesi imediat din magazin.

Am nimerit o "doamna" la casa, astazi, in jurul orei 17:30, dupa care am asteptat cateva minute sa isi termine povestile cu cineva ca sa ma serveasca. Cand in sfarsit a terminat discutia ("nevazandu-ma" ca stateam de ceva vreme in fata ei), a vrut sa il serveasca pe domnul din spatele meu.

I-am explicat politicos ca eu eram in fata, dupa care mi-a raspuns intr-un mod arogant si rastit ca ea de unde sa stie cine e la rand si daca vede produse pe masa le scaneaza.

Ii spun ca astept de ceva timp cu un scop, dupa care imi rapsunde cu "Lasa ca nu stai de atata vreme aici". Au observat si clientii din spatele meu comportamentul dansei.

Desi nu e vina managementului ca unii angajati nu au cei 7 ani de acasa, va sfatuiesc sa luati atitudine, deoarece clientii nu se vor mai intoarce daca vor mai fi tratati asa.

O zi buna.
Adrian liviu Dorca
Adrian liviu Dorca2 ani în urmă
E super prețuri bune
Locații recomandate