/Cluj/Magazin de fructe

Piața Agroalimentară IRA

Strada Dâmboviței, Cluj-Napoca 400000, România

Piața Agroalimentară IRA
Magazin de fructe
3.9
671 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJMP+7C Cluj-Napoca, România
+40 264 984
primariaclujnapoca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 7–14
Scrie o recenzie
Ionela Szaboo (Ionela)
Ionela Szaboo (Ionela)2 ani în urmă
Ii frumos organizat cu multe produse pe tarabe.
Adrian Mocan
Adrian Mocan2 ani în urmă
Mi-a plăcut faptul că se respectă regulile impuse împotriva răspândirii pandemiei, de asemenea faptul că este foarte bine aprovizionată iar prețurile acceptabile. Multă marfă autohtonă ceea ce înseamnă un lucru bun și de apreciat
Doja doja
Doja doja2 ani în urmă
Preturi convenabile, loc de parcare
produse proaspete.
Marchis Gheorghe
Marchis Gheorghe6 ani în urmă
O piata moderna, dar nu este amplasata intr-un vad comercial. Locuri de parcare sunt, dar daca vii cu masina, preferi o piata de angrosisti. Aici vanzatori multi, produse bune, dar datorita vanzarilor putine, cumparatori putini, preturile sunt foarte mari.
Neamtu Florin
Neamtu Florin2 ani în urmă
Mica dar utila pentru toata lumea
Florin Vasile Pintea
Florin Vasile Pintea2 ani în urmă
Cea mai buna piata din Cluj Napoca. Preturi fff bune numai producători LOCALI totul e proaspăt gustos. Este autobuz 53 care oprește langa piata la 10m de parcare. Are oarcare mare. E ffff ușor accesibila. Orice cumpărături de peste 20 de lei acoperă costurile de deplasare inclusiv cu masina proprie . Păcat ca Primăria ii face conexiune online cu preturi. Azi cireșe cu 10 lei !!!! Superbe. Sau roșii cu 6 kei. Spor la cumpărături. Cel puțin o data pe săptămână de aici.
Mos Nicolae
Mos Nicolae2 ani în urmă
Tipic romanesc. Desi am cumparat de peste 100 lei produse de la acelasi "producator", cand am ajuns acasă am constatat ca la majoritatea fructelor si legumelor, 30% erau stricate in punga. Dezamăgire mare cand faci efort sa sprijini micii intreprinzatori si ei te frairesc pt cativa lei.......
Cat Elef
Cat Elef2 ani în urmă
Piața.. Ca o piață.. Nimic de zis.. Poate doar că în Cluj vânzătorii au prost obicei să se ia de clienți, de oricine trece, ca în bazarul turcesc! Te-ai aștepta să vezi asta în sudul României, că sudiștii cică sunt mai guralivi, dar asta e pe dos. Acolo, în orașele din sud, vânzătorii stau cuminți. Treci, te oprești, bine, nu te oprești..e treaba ta.. Aici, la Cluj..nu e treaba ta, e a lor. Te simți vânat. Sau pescuit în cel mai bun caz!
Dar nu asta m-a șocat la piața Ira. De fapt, când am ajuns la piață eram deja șocată! Pasajul ăla pe sub linia de cale ferata, prin care cică trebuie să treci, și culmea e un traseu pe care GPS-ul te băga. Doamne ferește! Am zis că îmi rămâne mașina înțepenita acolo! Oamenilor, faceți ceva cu locul ăla! Trebuie să treci de bunăvoie cu mașina printr-o gaură în beton, cam de mărimea mașinii! Am înnebunit când am văzut în ce am intrat. Am auzit un mare harjait din prima jumătate de metru. M-am speriat, am oprit. Să deschid ușa.. Ce să deschid? 15 cm am dat ușa de zid! Am ieșit pe sus, ca James Bond, agățată de marginea de sus, am scos capul să văd proporțiile distrugerii. Era doar antena praf, noroc că nu ascult radio.. Dar mai erau 10 cm până la tavanul de beton! Am dat înapoi, mi-am julit antena iar, am decopertat-o total.. În spate, card de mașini.. Mai să dacă ai unde.. Mi-am călcat pe suflet și am dat iar înainte, cu groaza că sigur fac ceva rău și ireversibil.. Peretele la 5 cm de oglinda în stânga, bordură fix lângă roată în dreapta..măcar dacă era un concurs cu premii..mai ziceam. Tichete de reparat mașina! Am ieșit, incredibil, de acolo, și imediat am văzut o parcare. Am oprit aiurea pe 3 locuri numai să ies mai repede să văd ce are masina.. Mai că vorbeam singură, tensiunea la ceruri.. Antena zdrențe..în rest nimic..dar spaima pe care am tras-o.. N-o doresc nimănui. Eu am experiență la condus.. Dar un începător sau chiar mai puțin experimentat.. Nu iese cu bine de acolo! Ocoliți locul! Mai bine faceți 3 km în plus, 5, 7..cât e nevoie, decât asta!
Locații recomandate