/Cluj/Magazin de fructe

Gavasrom

Strada Frunzișului 77, Cluj-Napoca 400664, România

Gavasrom
Magazin de fructe
4.2
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2C+7J Cluj-Napoca, România
+40 726 180 410
electrocasnice-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Muresan
Iulian Muresan2 ani în urmă
In actuala criza de aprovizionare ,au reușit să îmi livreze toate produsele,la un preț mai mult decât decent.

Mulțumesc!
Chriss Chriss
Chriss Chriss2 ani în urmă
Am gasit pe stoc masina de spalat vase Smv8ycx01 e cu livrare rapida! Recomand!
Traian Gliga
Traian Gliga2 ani în urmă
Personal sunt mulțumit de produsul pe care le-am primit și pret . Am așteptat în alta parte o luna după o mașină de spălat vase Bosch, de aici am primit-o în 4 zile.Am verificat la Bosch pe site sa ma conving ca sunt parteneri autorizați și oferă garanția de 5 ani. Succes în continuare!
George Constantinescu
George Constantinescu2 ani în urmă
Nu faceti gresala sa cumparati de la ei, mai ales sa platiti in avans !!! Am facut comanda la ei pe 06.11.2021 si nici pana in ziua de azi (26.11.2021) nu au livrat comanda !!! Nu raspund la telefon sau mail, niste neseriosi !
Catalin Iacovita
Catalin Iacovita2 ani în urmă
Am avut mai multe incercari esuate de a achizitiona , din Bucuresti , o masina de spalat vase BOSCH seria 8, la un pret bun . Motivele au fost lipsa stocurilor dar si refuzul meu de a receptiona un produs ce parea resigilat , probabil fusese expus in showroom.
M-am adresat GAVASROM care mi-a onorat comanda cu profesionalism si promptitudine. Au fost singurii cu produsul in stoc si la cel mai bun pret.
Recomand.
Oana Adriana
Oana Adriana2 ani în urmă
De evitat! Nu raspund la telefon și nu onorează comenzile. Aștepți o luna un produs, care în final nici nu se livrează. Asa de "profesioniști" sunt.
Melinda Bartha
Melinda Bartha2 ani în urmă
Am cumpărat și eu o mașină de spălat vase, este foarte bun la preț super bun 2510,are cos pt. Tacâmuri, f. Încăpător, cine zice ca este este firma neserioasa, minte, sunt foarte prompt și foarte serioși, eu am comandat azi și mâine am avut mașina și cu garanție de 5 ani. Va doresc vânzări cât mai multe. Va recomand, ca au preturi accesibile și sunt oameni de cuvânt.
Andreas Ognean
Andreas Ognean2 ani în urmă
Nu recomand. Am dat comanda din 19.08.2021 și încă nu a ajuns. Am sunat săptămâna trecută luni 07.12.2021 și or spus sa ii sun miercuri desigur, după ce îi suni de 5x și nu răspund. Miercuri îmi spun sa îi sun vineri, vineri nu or răspuns. Ii sun luni 13.12.2021 îmi spun că pana marți dimineață o sa îmi dea un răspuns. Azi 13.12.2021 ii sun de 2 ore și tot nu răspund. Doar ca faceți nervi cu ei, nu ii recomand. Am încercat sa înțeleg ideea cu stocul dar sa te poarte așa cu lunile și săptămânile. Căutati în alta parte, sfatul meu.
Locații recomandate