/Cluj/Magazin de fructe

Delicii Sănătoase

94 Mehedinți et. 1, la casă, Cluj-Napoca 400685, România

Delicii Sănătoase
Magazin de fructe
4.9
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH27+WC Cluj-Napoca, România
+40 772 177 216
deliciisanatoase.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rovena R
Rovena R2 ani în urmă
Fiecare aromă se simte distinct, plăcut. Delicioase și foarte savuroase! Iar dacă sunt și sănătoase e perfect! Recomand cu drag!
Leon borza
Leon borza2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Aspect, gust extraordinar. Se observa calitatea și profesionalismul serviciilor oferite. Mulțumesc!
Ioana zirbo
Ioana zirbo4 ani în urmă
Torturile sunt super bune! Recomand pe cel cu 10 felii diferite. Toate au acelasi pret si toate sunt la fel de bune. Ma bucur ca am gasit si in Cluj un loc cu bunatati vegane!
Ioana Cardos
Ioana Cardos5 ani în urmă
Nepot de 2ani și 2 luni, a mâncat la botezul fiului meu tort de la delicii sănătoase, tot cate o lingurita și iar la joacă mestecand și iar linguriță pana cand nu a mai fost, după care a ridicat și hârtia de pe farfurie mirat ca intradevar tortul s-a terminat. 😁
Dulciurile de la delicii sunt delicioase, fine și sănătoase, satioase și colorate.
Gabriel hantig
Gabriel hantig2 ani în urmă
Prajitura comandata de Craciun a fost foarte buna! Luand in considerare calitatea ingredientelor folosite, inteleg pretul destul de ridicat, dar as zice ca sunt cam greu accesibile pentru majoritatea clientilor care si-ar dori sa consume un desert sanatos. In rest, culori vii, gust superb, nimic de reprosat. Personalul de asemenea foarte amabil.
Anca Busuioc
Anca Busuioc2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Am comandat de mai multe ori de la "Delicii sanatoase", de fiecare data au fost delicioase, prezentarea impecabila. Multumim! :)
Petrichei Irina
Petrichei Irina2 ani în urmă
Am topit un tort in 15 minute, 4 oameni. Super super bune toate. Am facut debate, care e preferatul nostru si nu am putut alege 😂🤙🏼. Recomand !!!
Gabriel Suciu
Gabriel Suciu2 ani în urmă
WOW! Tortul cu lapte de cocos, zmeura și ciocolata pe lângă aspectul deosebit , gustul este absolut senzațional . Recomand cu încredere !
Locații recomandate