/Cluj/Magazin de fructe

Ferma Steluta

Strada Odobești, Cluj-Napoca 400268, România

Ferma Steluta
Magazin de fructe
4.5
355 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RH3P+HX Cluj-Napoca, România
+40 720 060 497
fermasteluta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Maties
Stefan Maties2 ani în urmă
Există un proverb care spune că LA POMUL LĂUDAT SĂ NU MERGI CU SACUL. Cu regret o spun că așa a fost experiența mea la ferma Steluța din municipiul Cluj-Napoca din data de 14.12 2021. La recomandarea unui prieten, am hotărât să vizitez și eu depozitul-magazin din ferma pomicolă Steluța. În prealabil, am sunat și am întrebat dacă au de vânzare mere Ionathan, mere preferate in familia mea. Mi s-a spus că au 2 soiuri de Ionathan precum si soiul Golden. Când am ajuns la depozit, o domnișoară-vânzătoare mi-a spus că nu au de fapt Ionathan ci un soi "corcit" cu Ionathan. Merele erau intr-o ladă mare, de câteva sute de kilograme și am fost invitat să mă autoservesc în niște saci de rafie. Eu voiam să cumpăr mere pentru iarnă și dacă le-aș fi pus în saci nu prea aveau șansă să se păstreze. Așa că am mers pregătit cu lădițe. Cănd am început să aleg merele, mi-am dat seama că nu prea aveam ce alege deoarece făcuse acest lucru alții înaintea mea. Puteau fi clasificate după mărime și aspect cu indulgență ca fiind de categoria a doua. Când am încercat să caut în lada aceea mare mai în profunzime, mi s-a atras atenția că nu am voie să le răscolesc iar dacă nu-mi convine, să merg să-mi cumăr din altă parte. Nu-mi venea să cred ce auzeam de la acea vânzătoare. Nemulțumirea mea a crescut când am văzut că intr-o cameră vecină erau lăzi cu mere calitatea extra, inclusiv ambalate în
lădițe de aproximativ 10 kg. Am solicitat să fiu servit din marfa extra acceptând să plătesc mai mult. Mi s-a răspuns că nu se poate deoarece acelea sunt comenzi. Ce puteam să înțeleg? Erau comenzi preferențiale? Banii mei și a altora ca mine nu erau buni? Pentru mine brendul Steluța a reprezentat ceva încă din vremurile apuse. Păcat că vă comprtați ca niște piețari. Oamenii care îi puneți la magazinul-depozit vă reprezintă, sunt interfața dintre firma dumneavoastră și și noi, cumpărătorii. Ca sugerstie, vă recomand să vindeți fructele pe categorii de calitate și la lădițe nu numai vrac, chiar dacă la preț se va adăuga și ambalajul. Mergeți la piața din Dezmir și vedeți cum sunt ambalate spre vânzare legumele și fructele. Nu este rușine să înveți de la alții. Rușine este să perseverezi spunând că "la noi merge și așa".
Remus Urcan
Remus Urcan2 ani în urmă
Dezamăgit.Am.luat piersici de 2 ori și de fiecare data foarte rele,vecbi
Virgil Ionescu
Virgil Ionescu2 ani în urmă
Dezamăgit, rosii si cirese fara gust, cumparate chiar de la magazinul lor. Nu merita sa va cocotati masina pana acolo.
Alina Malene
Alina Malene2 ani în urmă
Multe produse naturale si foarte gustoase, preturi decente. Recomand cu drag!
Daniela Z.
Daniela Z.2 ani în urmă
Muscatele curgătoare de la voi sunt mereu înflorite. Recomand pentru flori dar și pentru legumele și verdețurile calitative!
Viorica Iepure
Viorica Iepure2 ani în urmă
A cumpărat soțul meu, ieri, răsaduri de roșii, de țelină și patru salate.
Nu am văzut până acum așa salate crețe.
Erau foarte mari, foarte crude, delicioase la gust.
Vă mulțumim mult !
Domnul să vă răsplătească, pentru munca depusă.
Așteptăm și de acum încolo să ne răsfățați, cu legume, fructe, pe care să le consumam cu mare drag.
Felicitări !
Maria domnita
Maria domnita2 ani în urmă
Mă bucur că există la noi în Cluj, Ferma Steluța! Aici găsești din Primăvară și până în Toamnă, legume și fructe proaspete și bune, ba chiar și flori ( Mușcate)..... Roșiile, castraveții, salata verde, sunt minunate ! Iar cireșele, ce să mai spun? Sunt grozave și abia aștept să apară.
Andrei Alin Benea
Andrei Alin Benea2 ani în urmă
Am comandat suc de mere. Excelent gust, cu aromă puternică.
Locații recomandate