/Olt/Magazin de computere

SC Gia Sistem SRL

Strada Alexandru Ioan Cuza nr 52, Craiova 200396, România

SC Gia Sistem SRL
Magazin de computere
4.6
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R86+XM Craiova, România
+40 736 388 974
giasistem.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Fanuica
Marian Fanuica3 ani în urmă
Sincer ...nu am cuvinte sa-i multumesc d-lui Popa Rares ! In afara de faptul ca sunt mai mult decat multumit de produsul cumparat ,acest om in aceeasi bani s-a oferit sa-mi faca toate setarile care au durat 2 ore si in plus 2 cadouri din partea firmei de aprox 250 lei. Multumesc pt tot si recomand tuturor aceasta firma !!!👏👏👏👍
Altrix Muzica Ta
Altrix Muzica Ta4 ani în urmă
Salut! Am un laptop Toshiba, si nu mai merge cele 2 porturi usb, s-au rupt.Se poate repara la dvs? multumesc
Mihai State
Mihai State5 ani în urmă
SC Gia Sistem SRL comercializeaza calculatoare refurbished si second hand, monitoare LCD, laptopuri refurbished si second hand, imprimante laser monocrom sau color, copiatoare profesionale, accesorii calculatoare la preturi de importator direct si in cele mai atractive oferte din segmentul IT.
Alexandru Butoi
Alexandru Butoi5 ani în urmă
Produse refurbished, calculatoare, monitoare, laptopuri, imprimante. Se asigura instalarea opțională pe calculatoarele refurbished a licențelor pentru sistemele de operare Microsoft la preturi avantajoase. Preturi un pic cam mari. In oferta mai apar și tablete, telefoane mobile, console jocuri, sisteme multimedia, video proiectoare și copiatoare.
Daniel Fulgan
Daniel Fulgan6 ani în urmă
Produsele de la GIA Sistem sunt de la brand-uri de renume precum Dell, HP sau chiar Fujitsu fabricate in Japonia.RECOMAND GIA SISTEM pentru :
- calitatea produselor;
- preturile mici;
- repratatia unui produs,aflat in garantie, se face in maxim 48 de ore.Nu este trimis pe la nu stiu ce reprezentanta din X oras iar apoi sa astepti 2 saptamani,ca sa iti primesti produsul.
- diversitatea copiatoarelor profesionale, a laptopurilor dar si a sistemelor de calcul,
de la calculatoare de birou, pana la statii de proiectare grafica si unitati pentru gaming,la GIA Sistem vei gasi in mod sigur produsul potrivit nevoilor si buzunarului.
Recomand cu incredere!
Dan ciobanu
Dan ciobanu6 ani în urmă
Am cumparat un laptop, a venit in mai putin de 24 de ore.Functioneaza bine si tine si bateria.Nu stiam nimic de firma respectiva, eu locuiesc in Iasi.Sper sa o tina tot asa, eu sunt placut surprins.
Cucu Nicolae
Cucu Nicolae7 ani în urmă
Produse diverse,de la branduri de renume- Dell,HP,Lenovo,Konica Minolta, Samsung- la preturi foarte avantajoase,pe care sistemul de rate le face și mai accesibile. Servire prompta și profesionala din partea personalului.
Bine înțeles, ca în orice domeniu, exista loc pentru mai bine și ca vor exista întotdeauna și persoane care vor fi nemulțumite și de faptul ca soarele dogorește prea tare sau ca vântul nu adie din direcția dorita de el. Eu unul recomand călduros produsele și serviciile oferite de firma Gia Sistem ,ca fiind net superioare fata de orice alta firma similara cel putin din regiunea Oltenia!
Ionut Balasa
Ionut Balasa7 ani în urmă
Personal, sunt multumit de serviciile oferite de Gia Sistems. Colaborez cu ei de 6 ani si nu am intampinat dificultati cu niciun produs livrat in toata aceasta perioada, avand in vedere ca nu am sediul firmei in acelasi oras cu ei ci in Craiova, Dolj. Inclusiv mentenanta pentru produsele livrate este prestata cu profesionalism.
Le multumesc pentru seriozitate si promtitudinea oferita!
Locații recomandate