/Giurgiu/Agent de catering

Casa Românească

Bulevardul București 72, Giurgiu 087082, România

Casa Românească
Agent de catering
3.9
811 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXW8+QQ Giurgiu, România
+40 763 693 534
casaromaneasca-giurgiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Carmen Moga
Carmen Moga2 ani în urmă
Duminica la pranz, in tranzit prin Giurgiu, ne-am oprit aici sa mancam. Am vrut sa comandam paste, dar ni s-a spus ca dureaza peste 45 de minute sa le faca, asa incat am comandat 4 ciorbe de vita. Ciorba era doar calduta, carnea avea consistenta talpii de pantof. Fiul meu a gustat din ea si nu a vrut sa manance. Am gustat, ciorba lui avea alt gust decat celelalte 3 si avea gust si miros de mancare arsa. Fiica mea a facut indigestie de la mancarea lor, cu dureri de stomac si varsaturi. Ospatarii nu au nici o treaba cu amabilitatea. Evitati acest restaurant.
Alina Balli
Alina Balli2 ani în urmă
Suntem a treia oară aici in ultimii cinci ani. Totul este mediu. Mâncarea e Ok, comestibila, dacă vii de pe drumuri lungi ca noi, unele sunt mai bune, altele mai puțin bune, de data asta cașcavalul pane a fost foarte gros si rece și cu un gust ciuda. Canelloni au fost de fapt ceva clătite umplute cu sos bolognese. Paste arabiata au fost paste cu ceva sos de roșii și aproape reci.Televizor pe kiss dat la maxim, zi de naștere la un copil de 6 ani, copii mici cu acces la imagini pentru adulti nu mi se pare in regula intr-un restaurant. Timpii de așteptare sunt foarte lungi. Chelneri neprietenosi, serviciu de proasta calitate. Dar asta e o problema nationala. Mobiliarul pe terasa e foarte incomod și total nepotrivit.
George Micu
George Micu2 ani în urmă
Cel mai prost serviciu. După 30 de minute mi-a luat comanda. Pana sa vina mâncarea a trecut o ora și jumătate. Catastrofal. EVITAȚI. După o ora vine chelnerul și îmi spune ca s-a pierdut comanda și sa o fac din nou. ESTE OARE POSIBIL???!!!! Dar domnii patroni nu citesc aceste recenzii?Catastrofal. Domnule patron ce părere ai?????!!!!!
Marius Rusu
Marius Rusu2 ani în urmă
Mâncare bună, dar așteptare și neprofesionalismul angajaților ar face pe oricine să se gândească de 2 ori înainte să meargă acolo...am așteptăm o ora și jumătatea să aducă mâncarea...și peste 40 minute să aducă un suc, o apă și 2 cafele. Mâncarea a adus-o haotic...au fost 3 ciorbe...aduse la diferențe de peste 15 minute între ele...etc...oricum nu recomand...timpul de așteptare și servirea groaznice!
Luisa
Luisa2 ani în urmă
Nu recoamand.
“Casa romaneasca” dar ciorba servita fara paine si ardei iute, acestea fiind taxate in plus desigur (1 leu chifla si 2 lei/buc ardei iute!!!). Chelnerii nepregatiti, terasa era goala si m-am dus eu sa chem ospatarul sa ne ia comanda si la fel si pentru nota.
Alex Murariu
Alex Murariu2 ani în urmă
Servirea slaba. Mancarea rece. Am asteptat 15 minute ca sa ne aduca nota de plata. In plus au avut grija sa ne taxeze pentru o amarata de ceapa mai mult decat pentru o ciorba.
Eduard Gheorghe
Eduard Gheorghe2 ani în urmă
Am comandat o serie de platouri-aperitiv.
Din motive nespecificate, aceste platouri au fost livrate direct din frigider, in conditiile in care puiul Shanghai, chiftelutele, inelele de calamar, s.a.m.d., ar fi trebuit sa fie calde. Ori ele erau tari ca piatra.
Un alt detaliu foarte deranjant a fost legat de salata de icre. Din pacate gustul pestelui, icrele sau orice alt detaliu ce te-ar fi dus cu gandul ca acel preparat se doreste a fi salata de icre, au lipsit cu desavarsire.
Pacat!
Prima comanda de acest fel pe care o fac, dar cu siguranta si ultima!
Teodora
Teodora2 ani în urmă
Am asteptat jumatate de ora pana au adus meniurile, nu ne-a servit nimeni...
Locații recomandate