/Iasi/Doctor

CABINET GINECOLOGIE SI OBSTETRICA YASMIN-MED IASI ,CABINET SENOLOGIE

Bulevardul Alexandru cel Bun 8,BL.1205,SC.A,PARTER, Iași 700259, România

CABINET GINECOLOGIE SI OBSTETRICA YASMIN-MED IASI ,CABINET SENOLOGIE
Doctor
4.5
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5C+Q9 Iași, România
+40 763 659 958
cabinet-ginecologie-si-obstetrica-yasmin-med-iasi.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Asandei
Mihaela Asandei2 ani în urmă
Bună ziua ,mă numesc Mihaela ,am.ajuns în anul 2019 la cabinetul domnului doctor cu o problema ginecologică ! După un consult si alte analize a trebuit să ma operez !! Domnul doctor a fost destul de intelegator cu mine oferindu-mi cea mai mare atentie fiindu-mi alaturi pâna si in ziua de azi!! Am avut si voi avea mare incredere in serviciile dumnealui. Recomand cu toata increderea si sinceritatea acest cabinet!!
Denisa Asandei
Denisa Asandei2 ani în urmă
Am ajuns la această clinică cu o hemoragie din cauza dereglării hormonale, a fost o experiență plină de emoții având în vedere că a fost prima oara cand am avut un control ginecologic !
Emma Mariana
Emma Mariana2 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet nici daca ar fi ultima optiune. Doctorul El Masry Abdelsalam face consultatia intr-un mod brutal iar diagnosticul a fost unul gresit, mai mult a stricat decat sa ma ajute. Cel mai slab pregatit doctor si cu cea mai urata atitudine fata de pacienti.
Irina Luchian
Irina Luchian2 ani în urmă
Recomand Cabinetul Dr.El Masry Abdelsalam , intrucit este un medic ce a dat dovadă de profesionalism, răbdător și atent la problemele de sănătate avute. Cabinetul este dotat cu aparatura nouă, este îngrijit care asigura siguranța în calitatea superioara a consultațiilor. Tratamentele recomandate au dat rezultatul așteptat.
Mergeți cu încredere la Cabinetul YASMIN- MED, al d-lui dr. El Masry.
Aveți grijă de sănătatea dvs!🌲🏝️🌺🍀
Alina Irimia
Alina Irimia2 ani în urmă
Am apelat la cabinetul medical Yasmin med cu o problemă, domnul doctor sa purtat într-o mod profenalism, rapiditate, seriozitate,după un examen clinic,sa făcut ecografie, me sa recoltat probe ginecologice, în 7-10 am primit rezultatele pe whatsapp, copii după analize,am primit rețeta împreună cu soțul meu,după un tratament m am dus la control ,toate a fost normale fara probleme, ma simt bine,recomand cabinet Yasmin med din iasi
Mihaela Rusu
Mihaela Rusu2 ani în urmă
Medic foarte de treaba, cabinet curat se vorbește frumos cu pacienții, asistenta foarte amabila, medicul abdelsalam este precis în meseria lui,in urma consultați și analize am primit tratament corespunzător, trebuie să mă duc la control, cabinet se afla in zona Alexandru cel bun,lîngă biserica sf.nictarie,in Iași,Recomand pe domnul doctor el masry abdelsalam, cabinet medical yasmin med.
Cătălina Constandache
Cătălina Constandache2 ani în urmă
Un duo perfect intre profesionalism si calitatea serviciilor, cu asta am fost tratata la fiecare vizita in cei peste patru ani de cand sunt pacienta d-nului doctor. Merg cu incredere intotdeauna pentru ca sunt sigura ca voi fi tratata cu cea mai mare atentie si profesionalism. Am avut onoarea de a intalni un doctor care isi respecta meseria si pacientii. L-am recomandat prietenelor si il voi recomanda in continuare. Sanatate multa, doresc intregului personal al cabinetului, pentru a putea profesa cu aceeasi daruire si pricepere!
Anca mocanu
Anca mocanu2 ani în urmă
Din pacate, in urma tratamentului prescris am capatat probleme cu ficatul. In plus, am constatat ca domnul doctor mi-a blocat numarul, dupa ce mi-a trimis rezultatele unor analize. Intentionam sa ii adresez o intrebare deoarece simptomele nu disparusera desi am urmat 2 tratamente prescrise de dumnealui, insa constatasem ca numarul imi este blocat. Nu este un review cu rea intentie, insa este realitatea.
Locații recomandate