/Iasi/Doctor

Clinica Doctor Cărăuleanu

Strada Petru Poni, Iași 707410, România

Clinica Doctor Cărăuleanu
Doctor
4.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HF5+JW Iași, România
+40 232 257 474
drcarauleanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Patrascu Mihai Paul
Patrascu Mihai Paul2 ani în urmă
NU RECOMAND!!! Doctor Carauleanu Alexandru de la Cuza Voda are si cabinet particular in Pacurari langa scoala Petru Poni.
M-am mutat la el deoarece am vrut sa nasc la Cuza Voda Iasi, si in urma unei recomandari, am mai citit despre el si parea sa fie ceea ce trebuie. Am mers la el in saptamana 9, in saptamana 12 cand am facut si morfologia de trim I si in saptamana 16 la o alta ecografie. Particularitatea sarcinii a fost ca a fost o sarcina gemelara cu o singura placenta si 2 saci amniotici. Un fat nu s-a dezvoltat corespunzator (acardiac = nu avea inima), fapt observat din saptamana 8, iar dupa cum am mentionat in saptamana 9 deja am mers la el. Intre cei 2 copii a existat de la inceput o conexiune care treptat a continuat sa creasca (vascularizare). Astfel copilul sanatos il alimenta cu sange pe cel oprit din evolutie astfel acesta din urma continua sa creasca.. DOCTORUL CARAULEANU ALEXANDRU nu l-a masurat niciodata pe cel oprit din evolutie cu toate ca observa ca nu se retrasese asa cum e normal in cazul sarcinilor gemelare. Ultimele lui cuvinte de la ultima vizita, care m-a si pus pe ganduri, au fost: "Hmmm interensant", dar chemandu-ma oricum peste o luna, nerecomandandu-mi sa merg poate la altcineva mai specilizat in astfel de cazuri. Practic intre cei 2 copii a fost sindromul transfuzor-transfuzat. In cazul unor astfel de situatii este recomandat sa se ia masuri cat mai din timp (saptamana 12) pentru ca exista o anumita procedura (ablatie laser) in care se incearca oprirea conexiunii dintre cei 2 feti, sansele acestora de supravietuire fiind mult mai mari cu cat procedura se face mai din timp. Asadar am ajuns in saptamana 22 la Bucuresti, facand 2 interventii foarte dificile (2 deoarece fatul acardiac ajunsese sa aiba greutatea aproape dubla in comparatie cu fetita sanatoasa, in mod normal fiind indeajuns doar o intereventie). Dupa a doua interventie, din cauza anemiei deprinsa in ultimele saptamani, inima fetitei a cedat.
Asadar, nu recomand doctor Carauleanu Alexandru, poate nici macar pentru sarcini normale, fara nici un fel de probleme.
p.s: sotul meu a tinut sa poarte o discutie cu dl doctor, la 2 saptamani dupa cele intamplate iar replica lui a fost: "Cine nu munceste, nu greseste"... desi daca isi facea munca cum trebuie fetita ar fi fost salvata.
Elena
Elena2 ani în urmă
De evitat acest 'medic'!
Alin Tanasa
Alin Tanasa4 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism din partea medicului Alexandru Carauleanu. Comportament josnic in raport cu pacientele.
Stefan Apostol
Stefan Apostol4 ani în urmă
(Tradus de Google) Super ok

(Original)
Super ok
Ana-Maria Ungureanu
Ana-Maria Ungureanu5 ani în urmă
Vanessa Syrbu
Vanessa Syrbu6 ani în urmă
Clinica in care n-am nimerit la consultatie, avand programare.
Personal dezorganizat, fara bonuri la receptie, pentru ca pentru uimirea tuturor la pseodereceptie nu e nimeni niciodata.
Aveam programarea pentru ora 14, am asteptat pana la 15:20, in fata mea erau din cei care aveau programarea la 13 si nu au ajuns sa fie vazuti nici pana in momentul in care n-am mai rezistat si am plecat.
Dezorganizare totala, haos, aiureala. Nu recomand nimanui sa-si piarda timpul
Denisa Panu
Denisa Panu6 ani în urmă
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Un doctor neprofesionist, care nu știe sa citească o morfologie corect!
Locații recomandate