/Iasi/Doctor

Spitalul Clinic Militar de Urgență Iași

Strada General Henri Mathias Berthelot 7-9, Iași 700483, România

Spitalul Clinic Militar de Urgență Iași
Doctor
4.4
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HFF+2X Iași, România
+40 232 266 268
smuis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Liviu Gherman
Liviu Gherman2 ani în urmă
Servicii medicale bune și un profesionalism din partea medicilor și a asistentelor.
Alina Mihaela Garbea
Alina Mihaela Garbea2 ani în urmă
Oameni buni evitați pe cât posibil acest spital,doctori care în loc să trateze omoară oamenii(doctor Lovin Sânziana de evitat).Nu știu sa facă diferența între covid și alte boli sau mai degrabă nu vor pentru că nu le mai vin banii, ce am ajuns,doctori și spitale care fac orice pentru bani.Sper ca într-o zi să plătească toti pentru atâta suferință provocată pe acest pământ,daca nu aici macar pe lumea cealaltă
Iulia Cocris
Iulia Cocris2 ani în urmă
Profesionalism! Aprecieri domnului colonel Botez si domnului doctor Cozma! Asistentele medicale foarte amabile si profi! Domnele infirmiere discrete, educate ,cu mult bun simt!
Giovanni-Mario Zanvettor
Giovanni-Mario Zanvettor2 ani în urmă
Daca tot este centru de vaccinare acolo, vă rog să lăsați și cateva locuri de parcare pentru cei ce vin să se vaccineze. In zona locurile de parcare fiind insuficiente. Poate totodata conducerea spitalului sa aibă o discuție cu portarii despre atitudinea de moșier a spitalului. ( nu ne-au lăsat să intram ca nu sunt locuri de parcare deși parcarea din fata centrului de vaccinare era în proporție de 50% goală)

Nu Totodată felicitări personalului medical, care a fost mai mult decât profesionist.
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)2 ani în urmă
M-am hotărât în sfârșit și vineri, chiar de sărbătoarea, Izvorul Tamaduirii, m-am vaccinat, la Spitalul Militar Iași, am stat afara, pe trotuar, vreo 2 ore.. Se putea organiza mai bine!!! Asta e!!!
Haralambie Sârbu
Haralambie Sârbu3 ani în urmă
Am interacționat recent cu serviciile UPU oferite de acest spital. În concluzie: omul sfințește locul.
Nu recomand Dr Corungă Mihaela. Un om monstruos, cu o atitudine sfidătoare și batjocoritoare față de pacient, lipsită de respect și empatie față de pacient. Evitați acest medic cât de mult puteți, consultație în batjocoră, fără un diagnostic corect și lipsă față de orice interes față de pacient, pe lângă jignirile aduse.
În schimb, recomand Dr. Georgescu Alina, un med și om excepțional, cu devotament față de pacienți, la polul opus față de alții așa ziși medici...
MARIANA TEODORESCU
MARIANA TEODORESCU3 ani în urmă
Personalul s-a comportat exemplar, a avut grijă de mama mea și i-au oferit cele mai bune condiții. ( mâncare bună, curățenie, înțelegere ). Le mulțumesc tuturor pentru comportamentul si profesionalismul lor!
Floro2033
Floro20332 ani în urmă
Am avut sansa sa fiu operat de menisc de catre dl. dr. Barbieru .Calificativ maxim atat pentru dansul cat si pentru echipa medicala cu care am interactionat : anestezist ,asistenti , brancardieri ,etc.
Toată stima !
Locații recomandate