/Iasi/Doctor

Lauderma

Bulevardul Chimiei 4, Iași 700401, România

Lauderma
Doctor
3.7
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J24+WR Iași, România
+40 232 244 555
lauderma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra M
Alexandra M2 ani în urmă
Consultația a fost făcută de către dr. Solovăstru. Consultația a fost de scurta durata, sursa problemei a fost găsita imediat, iar tratamentul a fost eficient, cu rezultate care au întrecut așteptările.
Ancuța Dascălu
Ancuța Dascălu3 ani în urmă
Servicii medicale profesionale si personal amabil. O recomand cu drag pe dna prof. dr. Solovastru Laura.
Stefan Stefanian
Stefan Stefanian2 ani în urmă
Pt operație de excizie am fost la ei . Am fost tratat cu amabilitate și profesionalism de doamna Dr Pătrașcu .
Precizez că nu au fost costuri ascunse și s-a respectat ora programării . RECOMAND!
Stefan cires
Stefan cires2 ani în urmă
1. Ora la care ești programat are caracter orientativ. Poți aștepta și jumătate de ora, cum a fost în cazul meu.
2. Sala de așteptare: un rand de scaune pe un hol de 1 metru lățime, deci toate persoanele care vor circula în orice direcție, se vor șterge de picioarele tale.(distanțare socială)
3. Consultul: în picioare, în 5 minute, fără anamneza, istoric, alte afecțiuni conexe, etc.
4. Modul de plata preferat: cash. Chitanța, bon fiscal sau altceva de genul acesta, nu se emit pentru banii încasați, fie pe consultație, fie pe alte produse comercializate, dacă nu le ceri în mod expres. Unii dintre noi decontează aceste servicii. Dacă le prezinți un card, încep negocierile.
5. Adaos comercial practicat la produsele vândute: fix 31%, raportat la prețul pieței (calculat pe ce mi-au dat, fără sa le cer, și ce am găsit în farmacii). Dacă în farmacii găsești ceva la 100 de RON, de la ei îl vei cumpăra cu 131 de RON.
6. La finalul consultației, vei primi o rețetă și produsele de pe rețeta, fără sa fii întrebat dacă dorești sau nu sa achiziționezi aceste produse de la ei și nu de la o farmacie.
7. Acest cabinet este reprezentat Boderm, firma cu produse foarte scumpe, care nu se găsesc pe piață, probabil tocmai datorita raportului inadecvat preț-calitate, produse care îți vor fi trecute în fisa de tratament și pe nota de plata finala, fără să fii întrebat daca dorești sa le achizitionezi sau daca dorești un produs asemănător, dar mai ieftin.

Concluzie finală: în cadrul cabinetului privat Lauderma vei fi tratat ca într-un spital de stat și vei fi taxat ca in sistemul privat.
Gabryella Gby
Gabryella Gby2 ani în urmă
Niste hoti!Am fost cu bilet de trimitere penteu ca mi s'a spus ca doar joia consultatia este gratis.Cand am ajuns mi au cerut 150 de lei, d na medic Laura Gheuca Solovastru a analizat situatia, mi s a zis dupa 10 zile sa revin daca nu trece.M am dus la 10 zile din nou 150lei ,pt ca d'ei nu stie sa de corect un tratament!Stiu sa ia doar banii fara sa dea un tratament corect!Nu recomand!
Florin N
Florin N2 ani în urmă
Personalul a fost amabil, iar medicul (dr. Patrascu) a avut o atitudine profesionista si in acelasi timp prietenoasa. Desi a existat o intarziere semnificativa, mi-a fost explicat motivul pentru aceasta.
Teodora Olaru
Teodora Olaru2 ani în urmă
Servicii profesioniste! Am gasit aici exact ce cautam: calitate, solutionarea rapida a problemei dermatologice, indicatii clare si precise. Iar noua locatie este superba! Este cea mai perfrormanta clinica!
Recomand cu incredere!
Alexandra Patrunsu
Alexandra Patrunsu2 ani în urmă
Doctorita nu a dat dovada de etica profesionala. Foarte nerespectuoasa fata de pacienti cat si de angajati. Nu recomand absolut deloc.
Locații recomandate