/Iasi/Doctor

Profesmed

Strada Vasile Conta 18, Iași 700106, România

Profesmed
Doctor
3.7
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9H+QW Iași, România
+40 232 213 226
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ANASTA RC
ANASTA RC2 ani în urmă
Știe cineva un număr de telefon Valabil de la policlinica ? Încerc de mai bine de 2 săptămâni sa i-au legatura cu personalul policlinici pentru a obține o programare la domnul profesor Dumitru B. Din păcate toate numerele disponibe nu răspunde absolut nimeni ! Mulțumesc anticipat ( fiind inafara tarii îmi este imposibil sa merg direct acolo )
Bogdan m
Bogdan m4 ani în urmă
Bataie de joc, nu se respecta deloc programarile. Am intrat dupa 1ora jumate la consult, iar cand am intrat medicul m-a tratat cu dispret si greata de parca el mi-a dat bani pentru consultatie, nu invers.
Lazyyawn yawn
Lazyyawn yawn5 ani în urmă
- Nu se respecta programarile, am intrat cu 2 ore mai tarziu decat ora programata, a mai bagat cucoana de la programari pe cineva in fata..ca na asa se face, si ajung ultimul la doctor.
- Omul poate isi face bine meseria dar fiind ultimul, poate si dupa o zi grea (incerc sa ii caut scuze) s-a comportat de parca as fi fost ultimul om (la propriu).
KATYA M
KATYA M5 ani în urmă
Dupa ce am incercat in mai multe locuri sa-mi rezol problema mea de sanatate am hotarat sa mai incerc si la Policlinica Profesmed Iasi, pe care am tot ocolit-o mai temeam ca acolo fiind numai profesori universitari sa nu fac fata preturilor. Problema mea de sanatate a fost in sfarsit rezolvata. Surprizator a fost faptul ca preturile erau mult mai mici decat in alta parte . Ma rog la bunul D-zeu sa le da sanatate . Inca odata le multumesc din suflet.
Danila gabrielanela16
Danila gabrielanela165 ani în urmă
Sunt un pacient al Policlinicii Profesmed Iasi, investigata si tratata cu atata bunatate si atentie am reusit sa ma vindec complet de o boala care m-a chinuit ani de zile. Multumesc domnilor doctori si doamnelor asistente care s-a ocupat de mine.
Katya
Katya6 ani în urmă
Am fost la Policlinica Profesmed Iasi la un recontrol, dupa terminarea tratamentului prescris. Am avut surpriza sa constat ca atat pentru consultatie, cat si ptr. ecografie si EKG , preturile nu s-au modificat , asa cum imi povestise o cunostinta , care se trateaza in alta parte, desi la Profesmed Iasi aproape toti medicii sunt profesori universitari. Eu sunt foarte multumita de rezultatele tratamentului.
Adina-Simona Apur
Adina-Simona Apur6 ani în urmă
Nu recomand. Desi calificarile domnului doctor sunt obtinute peste hotare, consultatia oferita a fost superficiala si au avut intaietate cei care au dat mai multi bani pe servicii medicale suplimentare. Imi e clar si faptul ca dumnealui nu le stie chiar pe toate, in ciuda calificarii MD (medical doctor).
Maria Kifan
Maria Kifan6 ani în urmă
Cand am sunat pt programare am specificat ca vreau programare pe baza biletului de trimitere. Cand am venit la consultatie mi-au spus ca nu lucreaza cu casa de asigurari si ca trebuie sa platesc. Am avut programare la ora 11 si am intrat la ora 11:40...
Locații recomandate