/Timis/Spital

Fetogyn Dr Bacila-Dr Murariu

Calea Martirilor 1989 nr.5, Timișoara 300724, România

Fetogyn Dr Bacila-Dr Murariu
Spital
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6QQ+VC Timișoara, România
+40 787 303 222
fetogyn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
I Codruta
I Codruta2 ani în urmă
D-le Koss Tea, cu tot respectul pentru parerea dvs, nu cred ca este bine ca potentialii pacienti sa fie influentati de un comentariu care nu are niciun fel de argumentare profesionala. Sunt convinsa ca atat sotia dvs. cat si copilul sunt sanatosi si bine, deoarece dl. dr. este un medic exceptional si un OM exceptional. Faptul ca pacientele nasc la Odobescu, daca ati fi mai temeinic informat, este un benefiuciu. La privat, daca in timpul nasterii, Doamne fereste, apare ceva grav la mama sau copil, este chemata salvarea si tot la Odobescu ajung, cu pretul minutelor importante pierdute cu transportul. Oricum nu incerc sa va schimb parerea, ci doar pentru cei care citesc, sa fie siguri ca daca aleg serviciile acestui cabinet, la dl. dr. Bacila, or sa aiba parte de un medic profesionist, excelent ecografist si om bun. Sunt pacienta d-lui dr. de peate 10 ani, timp in care a descoperit inaintea testelor genetice o sarcina cu probleme la care a avut rabdare peste 40 minute sa faca eco pentru a prinde clar anomalia, consultatia fiind facuta fara programare si neluand niciun ban pentru consultatie. A urmat intreruperea de sarcina facuta in 4 luni jumate, dar facuta f bine, astfel incat dupa 4 luni am ramas insarcinata cu gemeni. A fost o sarcina dificila, in care am avut contractii din saptamana 25. Sub urmarirea dumnealui am dus sarcina pana in saptamana 36. Ii multumesc din suflet si aveti incredere in dl. dr.!
Koss Tea
Koss Tea2 ani în urmă
Buna seara. A trecut ceva timp pana sa ma hotarasc sa scriu aceste cateva randuri la adresa acestui cabinet, si in special la adresa lui Bacila. Nu.l pot numi "dl. doctor" fiindca nu este "domn" ci un pradator. Toate pacientele insarcinate, este clar ca vor naste la Odobescu, intr.un mediu infect, fara nici cea mai mica implicare a personajului mai sus mentionat. Proaspetele mamici sunt tratate ca niste vite, pe banda rulanta. In afara de onorariile destul de piperate de la cabinet, mai asteapta si spaga, si partea proaste este ca, si atunci cand o primeste, la controlul de doua saptamani si la sase saptamani, se comporta execrabil.
Felicitari DOMNILOR si DOAMNELOR DR. Erdelean si Nicoleta Nicolae de la acelasi cabinet, care, desi mai putin cunoscuti sau consacrati, comunica si se comporta exemplar cu pacientele. Spre ex. datorita doamnei dr. Nicolae, in infectia Odobescu, sotia a avut parte indirect de anjmite sfaturi, sfaturi pe care le dadea in salon unei paciente de a dansei. FELICITARI.
Probabil ca imi voi lua foarte mult "hate", dar, acesta este adevarul despre Bacila, pe care multe persoane il ridica mai sus decat ii este locul.
Nu recomand nimanui ecest asa-numit "doctor" .....Băcilă, dar fiecare, va veti lamuri la nastere si apoi la controalele de dupa nastere.
Tosha Ferdean
Tosha Ferdean2 ani în urmă
Sunt la a 3-ea sarcina și toate au fost urmărite și născute cu dr. Băcilă. Acest om este în mâinile cui mi-aș lăsa viața copiilor mei și acest lucru spune totul. Primul copil l-am născut acum 12 ani și el a fost cel care mi-a arătat că tot ce am auzit eu despre medicinii ginecologi nu se aplica la el(lucruri nu foarte plăcute). În timpul nasterii m-am simțit în siguranță, ocrotită și că eu ca mamă contez și că binele meu contează. A urmat și a doua și a treia sarcina și am din ce în ce mai bună părere. Este un om extraordinar! În toți acești ani nu s-a schimbat deloc, ba din contra, a devenit tot mai empatic și mai aproape de mine ca pacientă. Sunt binecuvântată că acum 12 ani am ajuns prima dată la el și că am posibilitatea să am lângă mine un OM nu doar un medic. Mulțumesc domnul doctor!!!
Andi Coman
Andi Coman2 ani în urmă
Nu am decât cuvinte de laudă la adresa D-lui Dr. Bacila.
Am 2 copii, ambii născuți cu el, cea de-a doua sarcina recent, ambele la Odobescu și nu am întâmpinat nici o problemă, mai mult personalul de la spital a fost foarte ok iar în ceea ce îl privește pe domnul doctor nu pot decât sa ii mulțumesc pentru tot. Peste tot unde l-am recomandat nu am auzit nimic negativ la adresa dansului ba mai mult numai aprecieri și mulțumiri.
Multa sănătate și putere D-lui Dr. sa aibă grija de noi în continuare.
Doina Doinita
Doina Doinita2 ani în urmă
Antonia Moigradean
Antonia Moigradean2 ani în urmă
Nu am cuvinte decat de lauda ,pt aceasta clinica. Personal exceptional, iar dl dr Murariu, este inainte de toate un OM cu suflet bun si un medic extraordinar. Recomand cu toata increderea!!
L G
L G2 ani în urmă
Sabrina Balasz
Sabrina Balasz2 ani în urmă
Locații recomandate