/Iasi/Magazin de computere

Magazin Proximus-Computers

Strada Vasile Lupu 85, Iași 700319, România

Magazin Proximus-Computers
Magazin de computere
4.7
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J67+2W Iași, România
+40 770 997 909
proximus-computers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Liviu mihai mititelu
Liviu mihai mititelu2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Mi s-au oferit informațiile cerute și promit servit.
Claudiu Pascu
Claudiu Pascu2 ani în urmă
Recomand cu drag. Am achizitionat o unitate gaming acum 3 luni si merge exceptional.
Fiind in garantie, am fost astazi si mi-au curatat-o de praf, gratuit si in jumatate de ora a fost gata.
Baieti super de treaba, recomand cu incredere!
Frederich Chopin
Frederich Chopin2 ani în urmă
Am fost sa schimb bateria la un iphone si pot sa spun ca am fost incantat de amabilitatea si rapiditatea cu care am fost servit. Recomand cu drag!
Alex David
Alex David2 ani în urmă
O experienta tare neplacuta.
Vineri dimineata am lasat la service un laptop care a avut contact cu lichide, iar ei au spus ca se apuca de el imediat ca sa reduca riscul de aparitie a oxidarii si ca pana sambata cel tarziu e gata. Nu am primit niciun semn de la ei, asa ca luni dimineata am sunat. Raspunsul lor: colegul inca nu s-a apucat de el pentru ca necesita undeva la o ora manopera, ceea ce e mult. Deci 0 interes pentru bunul clientilor si 0 seriozitate.
De evitat partea de service!
Radu pruna
Radu pruna2 ani în urmă
Locatia nu-i spectaculoasa insa baietii de acolo sunt de nota 10. Te ajuta si daca vrei ceva diferit de ce au expus in mod curent se misca repede. Recomand
Florin Hriscu
Florin Hriscu2 ani în urmă
Am avut o experienta total dezamagitoare cu baietii de aici. Pe data de 21 septembrie am mers la ei cu un incarcator lenovo care avea mufa stricata. Mi'au spus ca se poate repara si ca ma va costa 50 lei.

Peste 3 zile merg sa iau incarcatorul, platesc, ajung acasa si cand il conectez la laptop acesta face un scurt-circuit. Mai rau, dupa acest scurt nu mai functiona nici macar incarcatorul de rezerva imprumutat pe care il aveam acasa.

Ma intorc la ei cu incarcatorul si acum si cu laptopul mort. Alex Marandescu, "electronistul" magazinului, imi spune ca a folosit el un cablu mai mic cu o rezistenta diferita, dar repara imediat incarcatorul nu e problema. Cat despre laptop nu trebuie sa fie ceva grav, un reset de bios sigur rezolva, dar trebuie sa il desfaca si mai bine il trimit in garantie. Bai, frate, dar cu o siguranta asa pe el si fara nicio urma de scuza ca din cauza greselii / nepriceperii lui am laptopul prajit. In fine, ma ajuta Costi, colegul lui, sa trimit pachetul in garantie (singurul gest cu obraz al baietilor) si fie vorba, oricum nu i'as mai fi lasat sa isi faca de cap si cu laptopul dupa ce mi'au rezolvat incarcatorul.

La garantie am aflat ca placa de baza este stricata si trebuie schimbata. Primesc laptopul din garantie reparat dupa 15 zile si merg la magazin sa iau incarcatorul, desi intre timp imi dadusem comanda de unul nou, doar nu eram nebun sa ma las in munca lui Alex. Mare surpriza nici la ora aia nu era reparat, desi Alex imi flutura cu mai mult de 2 saptamani inainte o rezistenta pe care trebuia sa o schimbe si ca e o treaba usoara. Ba mai mult atasez niste poze sa vedeti cum arata incarcatorul dupa "ajutorul lor" (practic e distrus). Bineinteles ca nici macar nu mi'au dat banii inapoi pentru ca nu mai aveam bonul primit cand am ridicat prima oara incarcatorul. Nici macar nu au venit cu o alternativa sa nu raman si cu banii dati si cu incarcatorul inutilizabil, au fost total inflexibili.

Poate baietii dau sfaturi bune daca vrei sa iti iei un laptop, se descurca sa il curete de praf dar pe partea de electronica nu par deloc stapani pe treaba. Si pana la urma, greseli se intampla nu spune nimeni, dar in toate intalnirile cu ei nu am vazut sa isi ceara o data scuze, sa le crape putin obrazul ca ei raman cu banii in buzunar si eu raman 2 saptamani fara laptopul de pe care muncesc din cauza unei mufe de la incarcator, fiind nevoit sa caut sa imprumut laptop de la cunoscuti. Asta pentru mine denota lipsa de caracter si nu le voi mai cere niciun serviciu.
Nicoleta Vasiliu
Nicoleta Vasiliu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile lor la recomandarea unui prieten și am fost foarte mulțumită de modul în care au soluționat problema.
Cezar popovici
Cezar popovici2 ani în urmă
O experienta plăcută. Și serviabili
Locații recomandate