/Iasi/Magazin de computere

Artcore Computers

Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 40, Iași 700311, România

Artcore Computers
Magazin de computere
4.6
421 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J52+C8 Iași, România
+40 332 569 339
artcore.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel Bunduc
Viorel Bunduc2 ani în urmă
Foarte serviabili si profesionisti. Desi am ajuns la limita programului, nu au plecat pana nu au rezolvat problema PC-ului. Multumesc!
Oprea Andreea
Oprea Andreea2 ani în urmă
Raportul preț-calitate este unul foarte bun. Oamenii au dat dovada de profesionalism, sunt respectuoși, cu o atitudine foarte primitoare. Am apreciat foarte mult comunicarea, mi s-a explicat detaliat care era problema și costul total argumentat.De asemenea, foarte utile sfaturile oferite in legătura cu starea de funcționare a laptopului pe termen lung. Recomand cu drag!
NOVA - Rent a Car Iasi
NOVA - Rent a Car Iasi2 ani în urmă
Am apelat de mai multe ori la serviciile acestei firme, de fiecare dată totul a fost foarte ok. Săptămâna trecută am servisat un Laptop- ni s-a pus Ssd, am primit explicații concrete, detalii tehnice, sfaturi privind protejarea laptopului pe termen lung.
Felicitări!
Iosif
Iosif2 ani în urmă
Am mers la ei cu un Macbook pro late 2019 cu o problemă legată de un conector la ecran. Desi nu m-au putut ajuta, am revenit cu 5 stele pentru profesionalism și fair play. Pentru mine, a-ti asuma când ceva te depășește, in businessul asta, necesita seriozitate.

Oamenii au fost upfront cu limitările pe care le au și personalul a fost pe cât de empatic pe atât de drăguț.

Mulțumesc și succes va urez!
Daniel Costel
Daniel Costel2 ani în urmă
Cel mai slab pregatit personal. Am dus laptopul la curatat de praf si schimbat pasta. Am luat inapoi laptopul cu carcasa rupta si crapata. Nu recomand acest service. Am dovezi. Numar de de comanda tot. EVITATI ACEST SERVICE!!!!
Ştefan Cotoman
Ştefan Cotoman2 ani în urmă
Cei de la Artcore întotdeauna au fost prompți, serioși, buni profesioniști.

Am apelat pe email la ei pentru că nu am timp fizic să merg să pun câteva întrebări, iar aceștia au răspuns foarte repede, oferind informațiile dorite.

Serviciile oferite sunt de bună calitate, prețurile sunt decente, iar dacă nu pot rezolva o problemă, îți spun și nu îți vor cere bani.
Afara Design
Afara Design2 ani în urmă
Angajatii au dat dovada de profesionalism, sunt cu bun simt si cu o atitudine foarte primitoare.au rezolvat problemele la pc in scurt timp. Multumim
Eduard Axinte
Eduard Axinte2 ani în urmă
Foarte amabili, au ramas dupa program pentru a ma ajuta cu o problema la laptop.
Locații recomandate