/Iasi/Magazin de computere

Smart Computers

Bulevardul Alexandru cel Bun 64, Iași 707305, România

Smart Computers
Magazin de computere
4.6
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H85+7X Iași, România
+40 232 252 723
smartcomputers.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sebastian Munteanu
Sebastian Munteanu2 ani în urmă
Un service foarte bun! Personal de calitate. Am avut o problema la calculator si mi-au rezolvat-o in cateva ore. Recomand!
Just Andi
Just Andi2 ani în urmă
Problema desktop-ului meu, acum vreo jumătate de an, era atipică și greu de diagnosticat pentru mine deși am, ca tot românul, o oarecare pricepere în domeniu. Specialistul de la Smart Computers a avut nevoie de o zi pentru a pune diagnosticul corect. Mi-a dat telefon, mi-a prezentat costurile implicate, foarte rezonabile de altfel, și după încă o zi, am ridicat computerul care de atunci funcționează ireproșabil. Le mulțumesc și îi recomand din toată inima.
Marius Codrescu
Marius Codrescu3 ani în urmă
Recomand. Adevărați profesioniști. Nu vă luați după ce zic alții. Am avut o lucrare pe care nimeni nu și-a asumat-o în afară de ei, și a ieșit excepțional. Au fost deschiși, au explicat riscurile, mi le-am asumat, și aia a fost. Bravo! O sa revin cu plăcere oricând o să fie nevoie.
Dorel Voroneanu (Dutu)
Dorel Voroneanu (Dutu)4 ani în urmă
De peste 10 ani apelez la acest centru de service IT și de fiecare dată mi-au rezolvat problema în timp util și cu profesionalism. Recomand!
Ana Rotaru
Ana Rotaru2 ani în urmă
Am dus o imprimanta la reparat nu mai rula hârtia. După 3 săptămâni în care sunam și tot îmi spunea ca nu a reușit sa se uite sau ca de fapt e rupt ambreiajul și nu mai merita reparata. Am mers sa o iau cu un zâmbet ironic ca toată lumea o lasă dacă nu mai poate face ceva cu ea. Eu am preferat sa o iau și am dus-o în altă parte în 2 zile mi au reparat. Nu era ambreiaj rupt avea doar un gunoi băgat de copil. Defapt nici măcar nu se uitase.
Atomei Dragos Andrei
Atomei Dragos Andrei2 ani în urmă
Centru reparatii laptopuri și calculatoare preturi accesibile angajati model și cu foarte mult bun simt. Discuta cu tine ...iti propun mai multe soluții iar impreuna cu ei poți lua decizia corecta în rezolvarea problemelor pe care le ai cu laptopul sau calculator tău. Centru reparatii PC de nota 100. Eu personal am apelat de multe ori la serviciile lor și de fiecare data am fost foarte mulțumit.
PifsiHercul 11
PifsiHercul 112 ani în urmă
Cei mai tari in domeniul de IT si reparatii de calculatoare.Recomand cu incredere si multa caldura serviciile lor.Am fost in mai multe service-uri din Iasi cu calculatorul meu si doar ei au reusit sa identifice adevarata problema din pc-ul meu. Plus ca personalul este foarte amabil si binevoitor!
STEFAN CATALIN Rogoz
STEFAN CATALIN Rogoz2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, bine pregătiți, rezolva aproape orice problema care le este pusa pe masa, o sa revin mereu cu placere și cu zâmbetul pe buze!
Locații recomandate