/Iasi/Magazin de computere

Altex Iasi Era Shopping Park

Șoseaua Păcurari nr. 121, Iași 700523, România

Altex Iasi Era Shopping Park
Magazin de computere
4.3
925 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5G87+QV Iași, România
+40 232 227 056
altex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Rotaru Constantin Marius1 an în urmă
Am cumparat produse de la ei de 9000 leí, cand au venit cei de la Cargus cu marfa, toate produsele erau rasturnate in masina,, frigiderul era lovit foarte tare, am refuzat comanda urmand ca maine sa merg sa stau de vb cu cineva de acolo. E prima si ultima data cand Mai cumpar ceva de la ei

AleX AleX
AleX AleX2 ani în urmă
Am platit produs nou si am primit resigilat. Am si asteptat cateva zile tocmai sa nu primesc un resigilat, pe care il aveau in magazin.
Costel Constantin
Costel Constantin2 ani în urmă
Te duci sa probezi fizic ceia ce vezi pe net dar angajatii sunt putin cam nepregatiti.Chiar daca nu ai nevoie de ei tot ii auzi,asa ca nu ar strica sa aiba grija la limbaj
Mihaita Ardeleanu
Mihaita Ardeleanu2 ani în urmă
Din pacate ultima experienta a fost ingrozitor de dezamagitoare dupa atatia ani de client fidel. Am cumparat un frigider cu promisiunea ca va fi livrat in 1-2 zile. Ne-am reintors dupa 3 respectiv 4 zile ca sa aflam ca nici macar nu a plecat din Bucuresti ( evident ca noi nu am avut habar ca nu il au pe stock in Iasi decat dupa ce am facut plata). Angajatul care ne-a emis factura este total neprofesionist si nepregatit, ba chiar ne-a raspuns pe un ton persiflant cand i-am reprosat greseala. Am reusit datorita unui alt agent amabil sa primim refund. Vom evita pe viitor Altex de la Carrefour Era Iasi, optand pentru celelate magazine din Iasi.
Bogdan Grosu
Bogdan Grosu2 ani în urmă
Ce sa zic... foarte fain magazinul, oferte peste oferte, ciudat este faptul ca nu prea mai gasesti produse la preț întreg în ultima vreme, personalul destul de bine pregătit, bine unii dintre ei nu chiar toti.
Păcat totuși ca nu exista mai multe magazine de acest fel pentru a creste concurenta. În rest toate bune.
Purix
Purix2 ani în urmă
Paznicul din locatia Carrefour era, e cam cioban.Eram la cumparaturi si ma trezesc ca ma cheama sa ma intrebe daca pot sa ii pun muzica populara pe unul din laptopurile din magazin.Fluiera si vorbeste pe acolo, ca la el la stana. Personalul e ok, dar uneori trebuie sa te plimbi prin tot magazinul sa găsești pe cineva disponibil.
Cristian C. Collection
Cristian C. Collection3 ani în urmă
De evitat UniCredit pentru rate la Altex. Am făcut retur la un telefon achiziționat de la Altex deoarece era mult mai scump fata de eMag și când am ajuns in magazin am fost tratat foarte urat. In primul rand cel care a luat telefonul mi a spus că merge sa verifice telefonul și mă anunță iar după a dispărut. Vânzătoarea a luat factura sa proceseze returul și după agentul UniCredit a spus să aștepte această mi a lăsat factura la casa și s a mutat la cealaltă casa .
Cât despre cei de la credite niste incompetenți. Când am vrut sa fac returul la telefon , dreptul meu legat deoarece nu aveam 14 zile de la achiziție aceasta a început să spună că nu se poate. Că trebuie să sun la call center, că ea nu poate și așa mai departe. După 2 telefoane la call center acesta mi a aruncat o cerere și mi-a spus sa o completez și " ce va fi va fi" .
La întrebarea dacă managerul de magazin este disponibil răspunsul a fost " că nu e la munca"......
Mai cumpăr de la Altex?
Sigur că nu.
Sper că cei din conducere care vad aceasta recezie sa ia atitudine.
Ionut Paul
Ionut Paul5 ani în urmă
Mai trebuie lucrat la interactiunea cu clientii. Doamna blonda de la casa e sub orice critica
Claudia Ciortan casatorita ILIE
Claudia Ciortan casatorita ILIE2 ani în urmă
M-am suparat! Am rezervat un produs, am lasat copiii acasa singuri si am tras o fuga pana in magazin, unde, surpriza: nu ati gasit produsul.
L.E. Produsul aparea pe stoc, am asteptat 15 minute, dar nu l.au gasit.
Locații recomandate