/Iasi/Magazin de computere

Total Computers

Strada Cuza Vodă Nr. 8, Iași 700036, România

Total Computers
Magazin de computere
4.7
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+XX Iași, România
+40 755 035 379
total-computers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Bodnar
Florin Bodnar2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna și am rezolvat problema mai repede decât speram. Chiar recomand.
Camorra Drums
Camorra Drums2 ani în urmă
Super colaborarea cu Total Computers, preturile se pliaza nevoilor fiecaruia! Personal amabil, rabdator! Recomand !
Rameder Daniel
Rameder Daniel2 ani în urmă
Amabili si, mai ales, aplicatia lor de messenger te scuteste de telefoane, email-uri etc. Le multumesc pentru promptitudine intr-o problema legata de un sistem foarte vechi...
Elena D
Elena D3 ani în urmă
Am avut sambata la amiaza o problema cu laptopul din cauza sistemului de operare si a update-uri-lor. Am sunat la Total Computers,laptopul fiind cumparat de la ei, desi nu credeam ca vor fi atat de prompti si receptivi. Persoana cu care am vorbit m-a asistat in tot procesul de instalare, de la creearea stick-ului usb pana la ultimele setari.
Nu credeam ca mai exista firme cu angajati care fac ceea ce fac cu atat de mult drag si dedicare.
Felicitari!
Anatolie Lupu
Anatolie Lupu2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută.Am venit la recomandarea călduroasă a unei colege,cu o problemă destul de complicată privitoare la microfonul dispozitivului.De la intrarea în magazin am fost întâmpinat cu solicitudine, prietenie nedisimulată și un plăcut spirit de glumă.O echipă de tineri specialiști care s-au străduit să rezolve problema pe loc,fără să mă pună pe stand-by ca în alte părți pe motiv că sunt aglomerați.Mi-au oferit toate explicațiile necesare și s-au străduit să rezolve chiar dacă în același timp veneau alți clienți,nimeni nefiind pus pe hold.Văzând că se pricep foarte bine la ceea ce fac,a doua zi am revenit cu altă problemă la alt laptop și m-au servit la fel de profesionist,repede și amabil.Voi reveni cu maximă plăcere la acești băieți deoarece purtarea lor îmi întărește convingerea că țara asta se poate schimba numai prin noi,prin respectul față de ceea ce facem și față de cei din jurul nostru. RESPECT !
Dumitras Bobi
Dumitras Bobi2 ani în urmă
Am cumpărat de la acești domni un Lenovo Yoga 500 la preț foarte bun. Recent bateria a făcut figura aia enervantă de nu voia să se mai încarce și s-a rezolvat imediat pe garanție. Acum pot admira din nou pe corpul Silviei Saint detalii uimitoare.
Mulțumesc și recomand.
Altaih
Altaih2 ani în urmă
Multumesc echipei pentru ajutorul acordat in schimbarea unei carcase si a unei placi de baza ale calculatorului meu. Totul a fost calitativ si rapid, iar cable management-ul este impecabil.
Ankalori
Ankalori2 ani în urmă
Foarte multumita de interactiunea cu cei doi angajati care erau pe tura luni. Ambii saritori si cu atitudinea care le lipseste multora la locurile de munca unde interactiunea cu publicul este punctul forte al afacerii. Servicii rapide, calitative si la un pret foarte corect! Recomand
Locații recomandate